ibrnvski 26 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Cześć Wam. Dokładnie 6 listopada odszedłem z posady admina na własną prośbę, ze względów zdrowotnych, prywatnych itd. Minęły dwa miesiące, sporo się ogarnęło - na tyle bym mógł znów wrócić na posadę admina - jeśli rzecz jasna jest to możliwe Nie będę opisywał tu siebie na nowo, bo dużo osób mnie zna, a moje pierwsze podanie zawsze można podejrzeć tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/22520-podanie-ibrnvski/?hl=%2Bpodanie+%2Bibrnvski Chciałbym wrócić na serwer, bo ostatnio mam więcej czasu na grę. Pisałem przy odchodzeniu dlaczego chcę zrezygnować, teraz myślę, że będzie tylko lepiej i czekam na decyzję Dla ścisłości napiszę wzór, żeby nie było ŻE JESTEM JAKIMŚ WYJĄTKIEM I TEGO ROBIĆ NIE MUSZĘ, BO CHCE WRÓCIĆ 1. Nick: ibrnvski2. Imię: Rafał3. Wiek: 19 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 (lekka zmiana przez bycie tu już adminem)5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ibrnvski/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: (wyżej napisane:))9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2933462310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: czas gry na serwerze taki sam, jaki był kiedyś, bez zmian11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: to zależy od aktualnych planów ale częściej weekendy choć w dniach roboczych również się pojawiałem jak i będę się pojawiał12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak :-)Czekam na rozważenie decyzji i pozdrawiam! Edited January 24, 2015 by ibrnvski 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 no pewnie niech wraca, + aktywny na serwie, forum+ ogarnia + składka + Mikro + znana morda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 WIELKIE TAK +był adminem +ogatnięty +składka Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos (t) 77 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 + wielkie TAK - już się cieszę że wracasz + ogarnięty + był na DD2 adminem + składka + pomocny + forum + serwer + amx zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Pkt 11 się zgubił, opisz w jakich godzinach możesz poświęcić czas serwerowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BENGBENGgazi 3 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 wielkie TAK + ogarnięty + składka + pomocny + serwer + amx zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor 29 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Wielkie tak : + ogarnięty + był adminem + składka + pomocny + znam amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Duże Tak -zgłasza -jest aktywny -ogarnięty -i adminował na tym serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 w dalszym ciągu nic nie napisałeś w jakich godzinach grasz, rano / południe / wieczór / noc. Rozpisz ale to już u mnie na PW, Okres próbny bo ja jako admin z DD2 cię nie znałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts