BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Popieram na 100% Łukaszku . Serwer pada nie okłamujmy się, średnia graczy na serwie wynosi z 15 osób... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak samo również popieram Stanleya Na serwerze jest coraz mniej osób np dzis godz 15 i na serwerze 10os 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 no to ok, dam tak jak napisał NieRób o zobaczymy wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 może frekwencja na serwerze spada gdyż zbliża się czas matur, egzaminów ważnych życiowych spraw a nie jest to winą map o tym nikt nie pomyśli ?? co wy zamykacie się w jednym kręgu i to wszystko ?? znowu ma być na serwerze tylko 6 map ?? chociaż żeby 10 było, z mapcycla 6 tych map też uciekali bo już się ludziom nudziły mapy grane na każdym innym serwerze .. takie moje zdanie, mapcycle ale chociaż 10 map.. nikt nie poprze ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Aktualny MC jest nudny i proponuje zamiast eldorado dać tuscan i do tego dust4ever. Skrypt z ATARI 65XE + XC12 turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Eldorado wydaję mi się, że powinno zostać, ewentualnie zamienić na tuscana tak jak mówisz, bądź dodać tuscana bo był całkiem spoko, ale dusta4ever jakoś nie widzę i nie pasuję mi na ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 mapcycle na bf2? votemap i nic innego i z 12-15 dobrych mapek do wyboru, na bf musi być różnorodność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 tylko, że ja już dawno o tym mówiłem to nie bo mapcycle... a dużo więcej grało ludzi jak było normalne vote 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja proponuje dodanie mapki http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3320/oraz http://maps.cs-bg.info/maps/cs/956/ jaki powód? Bo są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 dopsze rozważę tą kwestie map awp to dobry pomysł bo to coś nowego jak i można odznaki nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Moje propozycje map, które można wgrać to: de_dust2002 de_cbble cs_assult awp_india Na tych mapach dobrze się grało na serwerze i gracze lubili na nich grać. Edytowane 7 Marca 2015 przez Pro.Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 kiedys byla slawna mapa de_rats moze by ją przywrócić do zycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 wgrałem 3 mapy - Ratsa - awp_wings - cs_bikini także jak na razie te trzy niech będą no i zobaczymy jaka aktywność bedzię na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Można do listy map dodać zamiast aztec_crossing assult_1337, ponieważ azteca nikt nie zna a assult był już na serwere i większość graczy zna tę mapę. Pozdrawiam Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Patrzyłem w moim CS i można jeszcze dodać do listy kilka map które były już na serwerze i na których grało dużo graczy, np. cs_estate cs_assult_1337 de cbble de_train Na tych mapach dobrze się grało i podczas trwania tych mam gracze wchodzili na serwer. Moim zdaniem trzeba dodać więcej map, ponieważ po 8 mapach są wybierane małe mapy i źle się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 de_dust2 de_inferno de_westwood de_eldorado cs_office de_aztec de_mirage de_nuke de_hell de_alexandra de_aztec_crossing cs_italy32 de_dust2_1337 de_dust cs_winter cs_bikini awp_wings de_rats_1337 to są aktualne mapy także no jest ich troche. Co do traina to jeszcze za Soota dużo ludzi wychodziło jak ta mapa była grana. Zastanawiam się nad assaultem i de_cblle, ale to jest kwestia do obgadnia. Na razie niech bedzie tak jak jest, nie słyszę żadnych skarg na mapy także jest ok a jak coś bedizę nie tak to będę wgrywał i zmieniał myśle, ze za jakiś czas może dodam jakąś mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 a może z tych malych map dd2 long ? chyba jedna z najbardziej lubianych i grywalnych map zamiast mapy crazy juump bo zauważyłem że gracze nie bardzo za nią przepadają a na dd2 long przybędzie odrazu graczy może by się nawet nadało jako "duża" mapa żeby przyciągnąć graczy ? że będzie grywalność duża wie chyba każdy z nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 aim_crazyjump aim_respect fy_pool_day fy_snow cs_wiocha cs_max de_dust awp_wings to są małe mapy no i long był kiedyś ale ktoś się o niego burzył to go wyrzuciłem ale nie powiem, bo aktywnośc była na tej mapie z duzych mam to zrobiłem przesiew i jszcze z małymi zrobie porządek bo sami wicie, że tylko fy_ są grane mapy albo wiocha,. także jak się ogarnę to, to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Ja bym jeszcze dodał mapę oprócz assulta i cbble de_dust2002. Na tej mapie jak dobrze pamiętam grało dużo ludzi i nie narzekali na tą mapę. Edytowane 9 Marca 2015 przez Pro.Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Co do dusta 2002 to nie, nie wiesz co gracze piszą na u@ no a na tej mapie był wieczny spam zmień to zmień to, czuje ze innym adminom tak samo jak mi nie chce się wysluchiwac tego znowu.. Bo pierw ludzie wybierają tą mapę a później jecza o zmianę.. Co do assault to powinien być normalny assault oby nie ten 1337 bo to jedna wielka kampa nic więcej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 a co sądzicie zeby dodać mapke/i z innym "stylem" gry? pamiętacie może takie mapki ze w drużynie ct losowy gracz byl vip`em i musiał dotrzeć do "bezpieczniej strefy" a tt musiało albo go zabić zanim dotrze do tej strefy albo wytłuc cale ct nie pamiętam, ostatni raz dwa lata temu grałem na takim stylu i może być jakąś nowością co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tak, są to mapy as_, bardzo rzadko spotykane w tym momencie gdziekolwiek, nie wiem czy byłoby to atrakcyjne dla graczy, ja bym chętnie spróbował 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ze Smokiem zgadzam się jak nic, bo o dd2002 zawsze był spam i dużo ludzi wychodziło na asault zaś kampa... wgram asaulta normalnego no i proszę NieRób czy Monk o jakąś propozycje jednej takiej mapy i zobaczymy co to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Proszę coś stąd wybrać, jestem na telefonie, więc jedyne co mogę zrobić to dać wam linka: http://cs-wysypisko.pl/forumdisplay.php/178-Mapy-As_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 as_oilrig na tej mapie grałem nie jest "trudna" i duża to na okres "testowy" myśle że sie na da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi