Pro.Shooter 1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A co powiedzielibyście na mapy cs_assult_upc, cs_estate, np. za mapy de_hell de_aztec_crossing ? Mapy de_hell i aztec-crossing większość graczy nie zna i żadko jest wybierana, a jak ją gracze wybiorą to admin robi vote aby ją zmienić więc myślę, że są one nie potrzebne na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Zgodzę się z Pro.Shooter za te mapy których się nie gra można prowadzić coś nowego na ich miejsce Zawsze to jakieś urozmaicenie a nie ciągle to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Można mapę cs_winter wymienić za mapę de_dust2x2. Wintera też nikt nie gra na serwerze a dust_2x2 jest podobna wielkościa i moim zdaniem jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Skalny po co nabijasz posty jak i tak nie grasz u nas ie nie wiesz jaka jest sytuacja...? co do map do wgram: - asaulta normalnego - as_orlig - cs_estate Wrzuce: - hell - aztec_crossing z mapy dd2x2 dużo ludzi wychodziło także zobacze co z nią zrobie i jak na razie tyle, także proszę i nie dawać już propozycji Edytowane 11 Marca 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Do wyrzucenia: de_rats_1337Powód: Niektórzy narzekają jak ma być grana ta mapa, a inni w ogóle wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 znaczy się, ja widziałem, że nie ma tam ludzi jakoś na niej no ale zawsze jakaś garstka była także jeszcze niech bedzie przez jakiś czas a potem selekcje zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Proponuje dodać mapę de_kabul Mapa na, której z całą pewnością się dobrze gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Co do ratsa to bym tą mapę zostawił chociaż na jakiś czas ,a kabul można dodać, ta mapa kiedyś była na serwerze i dobrze się na niej grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Z tego co zauważyłem to z ratsa ludzie uciekają... Przed wczoraj był full serwer wybrali rats i zostało całe 7 osób już nie pierwszy raz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To skoro z niego wychodzą to po co go wybierają jak na tej mapie nie lubią grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Z reguły zdarza się tak że nie patrzą na to jakie mapy są albo wcisna przez przypadek bo chcą zmienić broń a mapy się wyświetla pod cyframi i tak wychodzi zryta mapa, i piszą potem zmień to i spamuja tym.. I uciekają z mapy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ale i tak jest odliczanie przed głosowaniem na mapę i chyba każdy wie, że zaraz będzie trzeba wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Przeglądałem sobie internet i znalazłem taką fajną mapke http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1044/Dla tych co nie znają tej mapy mogę powiedzieć że jest to połączenie kilku map Grałem na niej dawno, ale pamiętam ze była bardzo fajna Tyle że grałem na niej na PaintBallu i nie wiem jak się będzie sprawować na FFA+BF2 ale zawsze można spróbować Edytowane 13 Marca 2015 przez JigsoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Popraw bo nic się nie wyświetla, tylko jakiś błąd. Ale z tego co pamiętam to wiem o co ci chodzi, czyli o połączenie azteca, inferno, dusta i nuke. Mapka bardzo spoko, ale chyba nie odpowiednia na nasz serwer, tym bardziej teraz kiedy są grane tylko małe mapy, a nie mówiąc o tej bo ona jest ogromna, nawet przy full serwerze cały czas jedynie byłaby odpowiednia. Ale nie ma takiej potrzeby bo zauważ że nie ma graczy Edytowane 13 Marca 2015 przez K0wAl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zgodzę się z K0walem nie ma potrzeby dodawać dużych map, ponieważ obecnie na serwerze gra mało graczy i cały czas byłaby zmieniana na mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 to jest za duża mapa, także na taką mapę to jest potrzeba większa ilość graczy jak i slotów także to nie przejdzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A tak z ciekawości co dalej będzie z tym całym ratsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 kurcze ciężko powiedzieć, ponieważ jedyną wadą jest to w tej chwili, że na respie zabija ct :/ bo tak to gracze grają, nie uciekają z niej kurcze nie wiem cos pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Na respie CT zabija tylko dlatego, że gracze stoją pod drzwiami, a one po jakimś czasie się zamykają. To jest po prostu głupota graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Na respie CT zabija tylko dlatego, że gracze stoją pod drzwiami, a one po jakimś czasie się zamykają. To jest po prostu głupota graczy. Graczy zabija, ponieważ jest za mało punktów na respawnie do odrodzenia się graczy, przez co często zdarza się, że dwóch graczy respi się w jednym polu. Edytowane 19 Marca 2015 przez JayMcKenzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Może i tak. Nie pomyślałem o tym ale drzwi też mogą zabić graczy. Kilka razy mi się to zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 to już trza być botem jak na razie ta mapa zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie obrażaj graczy Kuba . Ale dużo razy to się zdarza, a mapa po za tym jest dobra więc nie wiem o co oni robią problem z tą mapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kuba mam pytanie co z assaultem, bo mówiłeś że wgrasz a nie ma go na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 wgrałem assaulta i train2006 traina sam sięucze grać, także jak ta mapa nie siadnie to już usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi