Maskot 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Mam wrażenie mało osób gra na serwerze [Capture The Flag] Cs-classic.Można spróbować zmienić typ serwera na zwykle ffa. Z mapami standardowymi np: de_dust2 , de_inferno , de_nuke , de_westwood , de_train itd. Według mnie więcej ludzi by się na to skusiło, ponieważ jest to najbardziej uczęszczany mod. Pluginy takie jak: spadochron, ile hp zabierasz i dostajesz, muzyka. Są to standardowe rzeczy do tego typu serwera. Proszę przemyśleć moją propozycję. DziekujePoradnik By Wkd | Maskot ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 CTF już działa więc można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 no działa ale pusty stoi Ja byłbym za FFA ewentualnie 4Fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 bo byl zamkniety to nic sie nie dało a teraz jest juz wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Chyba H@ powiedział krótko w innym , podobnym temacie, że CTF jest bardzo rzadkim modem i go trzeba rozkręcic i dopiero jak się rozkręci CTF to Paweł ma myśleć o następnym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To zacznijcie go reklamować ^ ^Jakby każdy poszedł go reklamować to byłby full,proste.Ja nie będę robił z naszej sieci drugiej cs-gry gdzie jest wpierdolone ponad 30 serwerów z czego 3 są dobrze rozkręcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi