CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Co sądzicie aby do regulaminu dodac podpunkt "po zajęciu miejsca w kolejce zakaz przechodzenia mapy wstecz oraz pozostawania poza zasięgiem TT"? Mialoby to na celu ogarniecie tych co zajmuja kolejke, wracaja na mape a gdy przyjdzie ich kolej sa dopiero w polowie drogi do TT. Slucham wiec opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jestem za ;D. Dużo graczy tak robi ;>, oczywiście mi też się to zdarza no ale cóż ;/. Wiele graczy którzy już zginęli się denerwuje co prowadzi do niepoprawnych słów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jestem za bardzo dużo osób tak robi i to jest bardzo denerwujące jak nie żyjesz i musisz czekać na każdego aż przejdzie całą mapę jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Proszę bardzo regulamin edytowano: http://forum.cs-classic.pl/topic/18084-nowy-regulamin-serwera-deathrun/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi