Ilonez 779 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dokładnie ten problem opisany jest tu: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-security/error-logging-on-this-service-isnt-available-right/f61bdc12-9e82-4025-8a2e-dd6276ac6186 Po zalogowaniu wyświetla mi, że OneDrive isnt avaible right now, po czym loguje się na czarny pulpit z samym koszem i nawet przeglądarki nie ma. Robiłam to, co podali w instrukcji, ale nie pomaga. Raz na 20 resetów udaję się go normalnie włączyć. Formatu nie mam jak teraz zrobić, wina internetu też to raczej nie jest. Do aplikacji nie mogę nawet wejść, bo się nie ładuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts