BiAŁy 16 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1. Serwer: Call of duty 8001 2. Nick: Przecie to 3tony 3. Imię: Artur 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): tak 8. Czas spędzony na forum: Godzin: 7,9 9. Opisać siebie: Co ja moge dodać lubie grac w cs całymi dniami 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Che pilnować graczy żeby nie grali na dopalaczach 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; nagrywam demko i daje bana na ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; upomina do 3 razy jak nie pomoże daje bana na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; upomina seśli nie pomoże to daje kicka 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): No steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1. Brak reklam .2. Od siebie coś więcej np. opisz siebie .3. NS4. Podejrzewam , że gra na WH . Nie wstawił ssów Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 mało czasu na serwerze, brak reklam. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Też jestem na nie. Powody te same co @UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na NIE 1. Nieposiada reklam dane podanie 2. Male rozwiniecie: Dlaczego chcesz zostac adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie pełny wzór , brak reklam , brak steamu , mala aktywnosc .. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na nie.-brak reklam-mała aktywność na forum jak i serwerze-brak steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Reklamy, posty rzadko Cie widzę. Wiesz co to oznacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No więc , średnia aktywność , podanie ni uj nie rozwinięte według mnie. Sory , nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Okej zrobie te reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaQu 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Non steam tyle wystarcza na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie wiem skąd się wzięły twoje dwa podania na admina. W każdym bądź razie wyżej w podaniu zostałeś przyjęty na okres próbny.CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi