NEWENS 123 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Betonowa głowa jest zbugowana mianowicie headshoty zadają 7dmg (tak jak było z podporucznikiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 gdy dokonamy wymiany pętkiem i tak na czacie wyskakuje ze wymiana wygasla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nie wiem czy to już zostało zgłaszane i czy tak nie ma być ale według mnie nie powinno.Hashassyna nadal widać na radarze mimo że kuca on na kosie w bezruchu,jesli tak ma być to lepszym rozwiązaniem byłoby poprawić jego widoczność na kucaku, ale usunąć z radaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest chociaż było by lepiej gdyby dali mu całkowitą niewidoczność a było go widać tylko na radarze, ewentualnie tylko zarysować troche jego model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) też dobry pomysł ,ale wtedy trzeba by usunąć także widoczną kosę Edytowane 4 Maja 2017 przez NEWENS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 6 minut temu, NEWENS napisał: też dobry pomysł ,ale wtedy trzeba by usunąć także widoczną kosę No tak właśnie o to mi chodzi usunąć całą widoczną kose a zarysować tylko troche model postaci i żeby był widoczny na radarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 misja wyrzuć 15 perkow. Dając graczowi perk nabija nam Progress w misji, również wtedy, gdy on nam go odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Podczas proby dodania pkt do hp gdzie mamy dodane juz full to na czacie wyskakuje ze limit sily osiagniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nie wiem czy to jest spowodowane tym że Elitarny.Snajper sie zepsuł czy to wina Cichego Zabójcy aczkolwiek gdy go trafiam nie zabijam go na raz pomimo tego iż nie ma perka który umożliwiałby mu uchronić sie przed InstaKillem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Wczoraj grając elitarnym miałem to samo, tylko zauważyłem, że buguje się wtedy kiedy walniemy scana przez jakąś ścianę. Betonowe ciało nie działa na Hassasyna z tego co zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 1 godzinę temu, No Chance napisał: Wczoraj grając elitarnym miałem to samo, tylko zauważyłem, że buguje się wtedy kiedy walniemy scana przez jakąś ścianę. Betonowe ciało nie działa na Hassasyna z tego co zauważyłem betonowe ciało działa na hassasyna miałem dzisiaj dwa razy betona na hassasynie i wszystko dobrze śmigało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Od wczoraj wieczora odkąd zmieniła się mapa na de_train nie da się wejść na serwer. No i mapa de_train nie skończyła się od wczoraj w nocy do dzisiaj południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Wiem, wina braku aktualizacji. Zgłosiłem to do pukawki, bo to kolejny raz kiedy serwer sam się nie zaktualizował i musiałem robić to ja, ręcznie z poziomu panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Klasa podporucznik nie odbija pocisków elitarnego snajpera. Perk nanopancerz nie działa. Klasa Zwiadowca gdy się teleportujemy blokuje nas w miejscu i nie możemy się poruszać ani strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klasa Komandos się buguje i nie zabija 1/1 z prawego pomimo tego że gracze nie mają perków kontrujących komandosa oraz dużej wytrzymałości zdażało mi się że świeże osoby które wbiły niedawno na server nie ginęły 1/1 zadawałem jedynie 55 obrażeń. I buty Luigiego sprawiają że komandos nie ma podwójnego skoku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1. Perk Buty Jumpera nie działają (nie dają double jumpa) 2. Coraz częściej gracze blokują się w minach które postawi ktoś z ich teamu, najlepiej by było włączyć przenikanie przez miny osób które są w tym samym teamie co osoba która stawia miny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzisiaj w nocy będzie przerwa i zajmę się tymi błędami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siudzix 3 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Grając weteranem zostałem zabity z granatu, a w opisie klasy jest, że jestem na nie niewrażliwy. Buty grawitacyjne (czy jakoś tak) przestają działać w momencie jak użyje się drabiny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Perk ultra fokus jest zbugowany nie wiem czy nadal ale 2 dni temu był po otrzymaniu go automatycznie dostawało sie 1 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siudzix 3 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Grając Cichym Zabójcą z perkiem "Sandały Mojżesza" i potem go wyrzucając buguje się klasa. W każdej następnej rundzie słychać moje kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi