CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Siema, wpadłem na pomysł, który nie jest baaardzo konieczny ale jednak mógłby pomóc botkom, które ubiegając się o UB i mając już gotowy wzór nie wiedzą jak go wypełnić. Część osób może wie, że stworzyłem tutorial jak to zrobić więc moja propozycja jest aby do automatycznego wzoru o UB dodać adnotację: "Jeśli nie wiesz jak wypełnić wzór skorzystaj z poradnika http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-poradnik-jak-dosta%C4%87-ub-krok-po-kroku/" Co prawda ten poradnik jest przypięty w dziale o UB ale część "nowych" może i tak go nie zauważyć. Dodanie takiej notki do wzoru na pewno nie zaszkodzi. Co sądzicie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tak, dobry pomysł można by było dodać takie coś, nie będzie to nikomu przeszkadzać, a może dwóm na dziesięć osób pomogłoby to i nie pisaly by takich bezsensownych postów jakie czasami się ukazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Równiez jestem za tym aby to przypiąc. Można by prefix zrobic nawet, nikomu by nie zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 '' Przed wypełnieniem wzoru zajrzyj! http://forum.cs-clas...-krok-po-kroku/ " Bardzo dobry pomysł. Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dodać można i pewnie niektórym laikom się to przyda. Chociaż nie rozumiem co trudnego jest w wrzuceniu ss na forum xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No przyda się. Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jest inny problem, mało komu chce się czytac to wszystko i wypełniają na odwal się, ale dodanie takiej notatki oczywiście nie zaszkodzi, więc można ją dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi