CiapatyMurwa 1,057 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Siema, wpadłem na pomysł, który nie jest baaardzo konieczny ale jednak mógłby pomóc botkom, które ubiegając się o UB i mając już gotowy wzór nie wiedzą jak go wypełnić. Część osób może wie, że stworzyłem tutorial jak to zrobić więc moja propozycja jest aby do automatycznego wzoru o UB dodać adnotację: "Jeśli nie wiesz jak wypełnić wzór skorzystaj z poradnika http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-poradnik-jak-dosta%C4%87-ub-krok-po-kroku/" Co prawda ten poradnik jest przypięty w dziale o UB ale część "nowych" może i tak go nie zauważyć. Dodanie takiej notki do wzoru na pewno nie zaszkodzi. Co sądzicie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Tak, dobry pomysł można by było dodać takie coś, nie będzie to nikomu przeszkadzać, a może dwóm na dziesięć osób pomogłoby to i nie pisaly by takich bezsensownych postów jakie czasami się ukazują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Równiez jestem za tym aby to przypiąc. Można by prefix zrobic nawet, nikomu by nie zaszkodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 '' Przed wypełnieniem wzoru zajrzyj! http://forum.cs-clas...-krok-po-kroku/ " Bardzo dobry pomysł. Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Dodać można i pewnie niektórym laikom się to przyda. Chociaż nie rozumiem co trudnego jest w wrzuceniu ss na forum xd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 No przyda się. Za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Jest inny problem, mało komu chce się czytac to wszystko i wypełniają na odwal się, ale dodanie takiej notatki oczywiście nie zaszkodzi, więc można ją dodac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted February 13, 2015 Root Share Posted February 13, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts