rewoX* 1 295 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nick: rew00x Powód rezygnacji: Brak czasu na serwer, Dubstep z Magnetarem odwalają dobrą robotę a ja tą rangę mam bo mam. Mam dużo pracy, 3 dni już wgl nie grałem w csa a jak już znajdę czas to chętniej zagram rankeda lub faceita niż na jakimkolwiek serwerze. Chciałem pomóc na poczatku ale nie mam już tyle czasu. Coś od siebie: Czasem wpadnę, jak bd miał czas to nadrobię gt i napiszę next podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Siemanko Obyś szybko się uporał z pracą, mam nadzieje że jeszcze cię zobaczę na serwerze. Good Luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Trzymaj Się powodzenia w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Rewi,jak coś zawszę możemy się umówić na rankeda chociaż dobry nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 3maj siem ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 8 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi