rewoX* 1,295 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Nick: rew00x Powód rezygnacji: Brak czasu na serwer, Dubstep z Magnetarem odwalają dobrą robotę a ja tą rangę mam bo mam. Mam dużo pracy, 3 dni już wgl nie grałem w csa a jak już znajdę czas to chętniej zagram rankeda lub faceita niż na jakimkolwiek serwerze. Chciałem pomóc na poczatku ale nie mam już tyle czasu. Coś od siebie: Czasem wpadnę, jak bd miał czas to nadrobię gt i napiszę next podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsumi 121 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Siemanko Obyś szybko się uporał z pracą, mam nadzieje że jeszcze cię zobaczę na serwerze. Good Luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Trzymaj Się powodzenia w pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZeQ 71 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Rewi,jak coś zawszę możemy się umówić na rankeda chociaż dobry nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 3maj siem ziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,906 Posted February 8, 2015 Root Share Posted February 8, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts