Tsumi 121 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam wszystkie buzie z rana ^^ (Macie jakieś sposoby na sen nie spałem już 4 dni :PPPPPPP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 siema XD ,pij dużo mleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Siemka. coś mi tu śmierdzi, nie spałeś 4dni? To lepiej zaśnij bo ci serce stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Elo ^^ Bierz pól dawki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 sypiam tak 30 min po spie i się przebudzam leże sb z 1h i zasnę potem znowu 30 min pośpie i znów się przebudzam itd. Mleczko nic nie dało , Melissa też @Mashiro(Serce nawet jak spisz to pracuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Strzel z sobie z 0,5 około godzinę przed snem i będzie sie dobrze spało ;D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Mój rekord to dotychczas 72h bez snu, także z pewnością prędzej czy później zaśniesz, z powodu wyczerpania organizmu więc bez obaw ^^, ja tak przynajmniej zasnąłem, nawet nie pamiętam w którym momencie to było :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Strzel z sobie z 0,5 około godzinę przed snem i będzie sie dobrze spało ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi