dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Cześć Tak jak pisałam w swoim podaniu na Redaktora: Proponuję do działów "Anime", "Recenzje Filmów", "Gry to coś więcej" dodać pododdziały takie jak: "Recenzje" - jak sama nazwa wskazuje, w nim będą publikowane recenzje. "Propozycje do zrecenzowania" - Do tego jakiś wzór, pod który trzeba będzie się dostosować. Redaktor akceptowałby propozycję i zamykał temat dając znać za ile mniej więcej pojawi się recenzja. "Pytania" - Tutaj wszystkie pytania związane z działami. Nie pierwszy raz widziałam, że pojawiają się tematy "jaką grę polecacie?" itd. Na pewno nie stałby pusty. To wprowadziłoby trochę porządku. Czekam na wasze opinie co do tego. ja osobiście uważam, że to nie zaszkodzi. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mashiro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Oczywiście że na tak. Nie raz widziałem że użytkownicy pytali się jaką grę polecamy w dziale '' Gry to coś więcej ''. Nic nie zaszkodzi dodanie tego. Dobry pomysł Edytowane 14 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jak dla mnie dość zbędne. W większości tych działów ukazują się tylko recenzje/opisy, a jak ktoś czegoś potrzebuje to po prostu zakłada temat. Jak dla mnie to będzie za duże mieszanie. Za dużo by było działów, a za mało tematów. Szczerze powiedziawszy teraz jest dobrze i nie widzę konieczności zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dla mnie to też jakoś zbędne xd. Mimo wszystko to forum głównie o cs, a tu już za bardzo zagłębiamy się w te poboczne działy. Dobrze jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Moim zdaniem też to jest zbędne równie dobrze można w każdym z tych subfor (Gry to coś więcej, Anime, Recenzje filmów) napisać temat np. Propozycje do zrecenzowania czy Pytania i po prostu przyciąć i nie zamykać ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Eee tam zbędne ^^ Nii Wiem, że to forum o cs, ale jak już jest o czymś mowa to może być tam porządek. ;-; Ktoś chce wejść do działu i niekoniecznie pisać temat "jaką grę polecacie" tylko wybrałby "Pytania" i tam miałby już. Poza tym co to szkodzi? Nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak dla mnie swiętny pomysł, na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Po mojemu to byłby bardzo dobry pomysł, ale na tym forum aktualnie nie za dużo osób angażuje się w kącik redaktorski. Gdyby większy "ruch" tam panował byłbym na tak, lecz teraz lepiej poczekać z tym pomysłem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Właśnie dlatego staram się jak mogę, żeby rozkręceć działy :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Pomysł dobry, im większe zróżnicowanie pododziałów tym łatwiej się połapać A tu masz sygnaturę dla Ciebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dział "Pytania" mogę dodać, ale reszta według mnie jest zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Spoko, to ten temat do zamknięcia. Czyń! :tongue2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi