CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Siemka, tak właściwie to propozycje są dwie. Pierwsza, ściśle zwiazana z działem w, którym właśnie jesteśmy. Otóż chcę aby powstał tu pododział "Propozycje dla forum". Narazie dodawane są one w ogólnym dziale, a pododział nie dość, że poukładałby aktualny bajzel to dałby jeszcze informację, że to w tym dziale jest miejsce na propozycje. Jak widać zresztą idealnie wypełniłby tą dziurę ze screena Druga propozycja rozwiązana!! Druga propozycja to bardziej pytanie, czy nie dałoby się zrobić abyśmy dostawali powiadomienie o tym, że ktoś skomentował nasz status? Mnie tego brakuje a uważam, że nie zaszkodzi to forum. Cofam pytanie jeśli ja to sobie prostu kiedyś wyłączyłem w ustawieniach ale nie sądzę, raczej tak po prostu jest dla całego forum @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Edit: To jeszcze apropo tego tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/31458-problem-z-sb/który user umieścił błędnie w dziale AMXX możnaby dodać do Spraw zwiazanych z forum "problemy z forum"(albo inna nazwa) gdzie gracze będą pytać o jakieś rzeczy. Będzie to pewnie rzadko używany pododział ale przydatny Edytowane 16 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Co do propozycji z subforem Propozycje jestem jak najbardziej za, zmieni to wygląd i nie będzie syfu w głównym dziale. Co do statusów mi to jest obojętne chodź nie zaszkodzi by taki dodatek dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Co do propozycji 1 to jestem jak najbardziej na tak. Dajmy przykład że ktos chce napisac propozycje dotyczaca forum, i zasadniczo to nie wie gdzie to napisac, wiec mysle ze można dodac takie cuś. Co do propozycji nr 2 to neutral.. Edytowane 15 Lutego 2015 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Popieram. Ciapaty jak zawsze pomysłowa główka. To się przyda, a co do 2propozycji, to nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Pierwszy pomysł świetny jak najbardziej popieram , drugi to w zasadzie mi różnicy nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Co do powiadomień to chyba się da, poszukaj w ustawieniach > ustawienie powiadomień A co do poddziału jestem na tak, ułatwi to szukanie/pisanie propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Oba pomysły są bardzo trafne. Popieram- +-ik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie musiałem wiele szukać, druga propozycja jest do odstrzału gdyż jest to kwestia personalizacji forum Opcja w ustawieniach!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi