Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Zmienie tego zabijake. Można zmienić to, aby widoczny był postęp misji ? Postaram się do jutra ten plugin zaktualizować na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja składam propozycje żeby snajpier miał 1/2 z awp ;D Wbijesz duży level, wbijesz dużo w inte i będziesz miał takie 1/2 . Na 350 1/x w klasie jest za mocne, odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Poprawiono zabijake i VIP 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Kolejna grywalna mapka dobra na mniejszą jak i większą ilość osób (sprawdzona mapa, kiedyś była na bf2 )http://cs.gamebanana.com/maps/178414 zamieniłbym jeszcze nuke2x2 na tą: http://cs.gamebanana.com/maps/183487 Edytowane 23 Lutego 2015 przez MBlazE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jutro to zaktualizuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!Nt221 0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Chciałbym żebyście skasowali klasę kucacz ponieważ dużo osób z tą klasą kampi na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!Nt221 0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) bardzo dużo osób narzeka na tą klasę i chcą żeby została skasowana Edytowane 25 Lutego 2015 przez Fakel Używaj opcji edytuj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nigdy się nie spotkałem z tym żeby ktoś się żalił na tą klasę, to nie wiem gdzie ty masz te 'bardzo dużo osób' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A inne klasy nie kampią na respie ?To zależy od człowieka nie od klasy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!Nt221 0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 mam pomysł na 2 perki jeżeli wam się spodoba możecie je do serwera dodać 1.Złote AK47-zadaje 20 obrażeń więcej + int 2.ZłoteM4A1-zadaje 30 obrażeń więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przecież takie perki już są , a poza tym za silne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryg5 0 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Ale jakby zmiast tych perków " Prawdziwy CT/TT " Dać " Złote AK/M4 " i dodać żeby były te bronie faktycznie takie złote i do tego perku +8dmg z danej broni i ja bym dał komandosowi niewidkę na kucaczu z nożem, (jak kuca to ma tą niewidkę) i żeby ta niewidka była np. 60/255 czy coś koło tego Edytowane 26 Lutego 2015 przez Patryg5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Apteczki są zbugowane. Zamiast dodawać to odejmują HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Patryq , są podmienione modele broni, jak byś nie zauważył. Po co kolejne modele dodawać tylko dla perku? Odpada na nie Tak samo komandos, wystarczą mu staty bazowe i 1/1 ppm, klasa się nie będzie opierać na umiejętnościach pod daną broń. Będziesz miał niewidke, będziesz miał 1/1 to co to za gra będzie, prawie jak cichym zabójcą . To samo na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mam pytanie czy nie dałoby się przerobić klasy medyk??? Mam na myśli to żeby odjąć mu ze 2 apteczki a dodać umiejętność wskrzeszania sojuszników za pomocą noża. To by było dobre rozwiązanie tak mi się wydaje ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W sumie to może masz racje bo ten medyk jest silny, pompa dmg od inty, apteczka hp od inty. Na wyższym levlu nawet premką ciężko go zjechać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kolejna grywalna mapka dobra na mniejszą jak i większą ilość osób (sprawdzona mapa, kiedyś była na bf2 ) http://cs.gamebanana.com/maps/178414 zamieniłbym jeszcze nuke2x2 na tą: http://cs.gamebanana.com/maps/183487 gotowe Apteczki są zbugowane. Zamiast dodawać to odejmują HP Dokładny opis sytuacji, Mam pytanie czy nie dałoby się przerobić klasy medyk??? Mam na myśli to żeby odjąć mu ze 2 apteczki a dodać umiejętność wskrzeszania sojuszników za pomocą noża. To by było dobre rozwiązanie tak mi się wydaje ) Możesz podać jakiś powód dla którego mielibyśmy to zrobić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jest możliwośc dodania nowej klasy zwykła/premium lub przerobienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak sa te apteczki co się stawia, to po postawieniu ich i temu co je postawil i jego druzynie odejmuje hp jesli sa w zasiegu apteczki. (nie wiem czy klasa czy perk jest zbugowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 1.Kilka bugów: -proszę o usunięcie bądz naprawienie na mapie de_lidl na respie tt po wskoczeniu w kebaby dodaje hp i to bardzo szybko. -mapa cs_uplink gdy jest 10vs10 ginie po 1 osobie z teamu 2.Prosiłym o naprawienie perku "apteczka" ponieważ wg nieleczy a powinniem 1x uleczyć maksymalnie 3. Prosiłbym o przywrócenie pluginu aby każdy słyszał każdego , na serwerze zrobiło się bardzo nudno ciągle chodzisz i zabijasz a nawet niema z kim pogadać, pożartować czy pośmiać się jak bylo wcześniej. Jest to też dodawanie pracy adminow ponieważ jeśli jest admin w ct a w tt wejdzie jakiś gracz i zakłuca to admin tego nie słyszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 1. Można dodać bloki wchodzenia tam, ale od tego jest admin żeby banować. A o bugu nikt prawie nie wie i lepiej aby tak zostało. cs_uplink można podmienić respawny na większe i nikt nie będzie ginąć, tylko czy się opl? 3. Nie, ponieważ to przeszkadza bardzo w grze. A gracze nie zważają na to że się drął a żyjący to wszystko słyszą, to tym bardziej odpada. Ale żeby po śmierci można gadać każdy z każdym nie przeszkadzając żyjącym proponuje wgrać. http://amxx.pl/topic/3225-voices-management/ Cvary; vm_alives 0 vm_deads 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 3. Siwy tak samo jak wyżej napisałeś od tego są admini aby pilnować spokoju. Albo zmienic ze all zywi slysza siebie i umarli siebie z 2 teamów albo całkiem wywalić ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tego pluginu nie ma na serwie, ja go proponuje wgrać. Na serwerze można ustawić na razie tylko 1 komendę umożliwiającą wszystkim gadanie, albo tylko team słyszy team. Ten plugin - 3. Jest bardziej rozbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 bo medyk to klasa która prawie nic nie ma a to by było dobre udogodnienie dla medyka żeby mógł wskrzeszać swój team xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBedwaka 0 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jestem za tym aby zrobić tak żeby martwi rozmawiali z martwymi z obu dwóch teamów zawsze to coś można pogadać a tak to cisza jest straszna A żyjący niech słyszy tylko żyjącego z swojego teamu. Trzeba wgrać taki plugin jak zaproponował Siwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi