dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czeeeeść! Macie coś ciekawego związanego ze szkołą do opowiedzenia? To może pośmiejemy się razem. Dziwne, śmieszne sytuacje? Piszcie! Mogę zacząć. W drugiej klasie przystępowałam do bierzmowania co się wiążę z opinią katechetki w indeksie, prawda? No to sprawdzała mój zeszyt z religii. (PRZERYWNIK=wiecie jak wygląda zeszyt prawda? Każdy to wie... Kod kreskowy jest na 100% z tyłu, prawda?) Przejdźmy do rzeczy, wmówiła mi, że prowadzę go od tyłu. Tłumaczyłam jej 15 minut, że tak nie jest, bo nawet kod kreskowy z tyłu zeszytu a okładka zdobiona jest z przodu i dobrze go prowadzę, ale bez skutku. I właśnie w taki piękny i dziwny sposób miałam poprawkę z bierzmowania, bo kochana pani katechetka wpisała mi naganną opinię. Dobra piszcie robaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Nauczyciel od matematyki rozdał prace klasowe, i powiedział możecie używać kalkulatorów no to ja wyjąłem telefon i On powiedział że ściągam podszedł i zabrał kartkę "1" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 @up Haha bo telefon to nie kalkulator Chodziło jej dosłownie o kalkulator. U nas też tak łapią podchwytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ostatnio sytuacja na religii. Siedzę w drugiej ławce (bo mnie przesadziła nauczycielka). Pożyczałem zeszyt kumplowi, żeby odpisał, bo go nie było w sql. Na następnej religii podchodzi do mnie nauczycielka i bierze zeszyt, żeby sprawdzić co było na poprzedniej lekcji (prawie zawsze ode mnie bo siedzę w drugiej ławce). Sprawdza ten zeszyt, a tam mój wyżej wymieniony kolega na każdej stronie narysował mi pogański znak - illuminati. I w taki oto sposób zdobyłem naganę xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Z takich lzejszych akcji to: Narysowanie fiuta na tablicy przez kolege po poproszeniu o rozwiazanie zadania z matematyki. Zaprojektowanie wynalazku codziennego uzytku: Nauczycielka byla opryskliwa, nerwowa (wiecie czemu kobiety czasem bywaja nieznosne? :devilred: ) wiec zaprojektowalem z kumplem wibrator, ktorego funkcje i budowe bardzo obszernie opisalismy. Skonczylo sie oczywiscie wielkim bulwersem i wezwaniem rodzicow. Dzialo sie bardzo duzo, ale reszta kwiatkow nie nadaje sie do publikacji tutaj. @edit Jeszcze przypominalo mi sie jak w pierwszej klasie gimnazjum podlozylem kumplowi pod jasne spodnie juz niemal rozpuszczajaca sie brazowa gume, a efektem na przerwie bylo stanie przy scianie i proszenie całego holu o pokazanie "przebitki" Gdybyscie zobaczyli jego mine... Edytowane 16 Lutego 2015 przez HARDWELL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 @HARDWELL Haha odważnie XD Pozdrów kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Raz na lekcji angielskiego Pani rozdała każdemu jakieś tam kartki z powtórzeniem i moich dwóch kolegów narysowali sobie nawzajem na tych kartkach genitalia xD i się pod tym podpisali. Na koniec lekcji pani zbierała te kartki i zobaczyła ich rysunki i wezwała ich rodziców... Edytowane 16 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Raz na lekcji angielskiego Pani rozdała każdemu jakieś tam kartki z powtórzeniem i moich dwóch kolegów narysowali sobie nawzajem na tych kartkach genitalia xD i się pod tym podpisali. Na koniec lekcji pani zbierała te kartki i zobaczyłe ich rysunki i wezwała ich rodziców... U mnie w klasie gimnazjalnej pojscie do tablicy badz toalety i zostawienie "ekwipunku" rownalo sie potezna iloscia siurkow, a i plecakom sie obrywalo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Fresh U was nie wyrośli jeszcze z rysowania siuraków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Prawie pocałowałem nauczycielke od techniki, bo ja za nia stałem a ona się nagle odwróciła noi było by bum xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) w gimnazjum miałem taką nauczycielke, jak ktoś przeginał to podchodziła mówiła "takiego to tylko na księżyc wystrzelić" i łapała za taki mały kłaczek włosów przed uszami(między brwią a uchem:D) i ciągnęła do góry, ale to bolało :sad:, ale ogólnie to jedna z niewielu spoko pedagogów w tamtej szkole. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Gooner96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 U mnie w klasie gimnazjalnej pojscie do tablicy badz toalety i zostawienie "ekwipunku" rownalo sie potezna iloscia siurkow, a i plecakom sie obrywalo xD nie tylko u Ciebie:D, zawsze był odwrócony plecak na lewą strone, nazywaliśmy to kebab , najgorsze problemy to były z torbami niektórych dziewczyn, pomijając wyjęcie grzebieni i tych wszystkich kosmetyków(po co im tego tyle w gimbazie?) to niektóre się nie chciały odwrócić ale jak się udało to się musiała namęczyć z przywróceniem torby do normalnego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W 6 klasie podstawówki wpięliśmy facetowi od historii 2 szpilki w siedzenie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Aahahaha wyobrażam sobie jego reakcję xD nie można tak mordeczka37 Edytowane 16 Lutego 2015 przez Mashiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Fresh U was nie wyrośli jeszcze z rysowania siuraków? Już wyrośli .Teraz wolą palić elektryka na lekcji. jak ich przyłapali odechciało im się już xD. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) w gimnazjum miałem taką nauczycielke, jak ktoś przeginał to podchodziła mówiła "takiego to tylko na księżyc wystrzelić" i łapała za taki mały kłaczek włosów przed uszami(między brwią a uchem:D) i ciągnęła do góry, ale to bolało :sad:, ale ogólnie to jedna z niewielu spoko pedagogów w tamtej szkole.U mnie jest taki nauczyciel wf-u Aż strach pomyśleć xD. Raz jakiś uczeń naskarżył dyrowi że tak robi, po tym gdy dyro go ohrzanił, zrobił się zniego taki przydup xD- Robiliśmy na wf-ie co chcieliśmy xD. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Co do kebabow to ja pamietam tez robilem:P JAk raz dorwalem 5 plecakow to zrobilem taki mix ze nikt nie mogl ogarnac swoich rzeczy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi