TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Siemaneczko. Mam jedną propozycję, która mogła by uprościć nie kiedy wypowiadanie się m.in. w podaniach. A mianowicie: moja propozycja dotyczy widoczności WARNów. Chodzi mi oto aby Admini widzieli, czy gracz który składa podanie posiada jakiegoś WARNa. Jak dotąd widzą to tylko Modki i wyższe rangi. Adminom też by się to przydało. Co o tym sądzicie? Pozdro PS: Już odrabiam swojego xDDD Edytowane 16 Lutego 2015 przez TYLK0 H3@DSH00T 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wydaje mi się, że to bez sensu gdyż admini by argumentowali odrzucenie podania tym, że kandydat ma warna (czyli w zasadzie musieli by podać tylko 1 argument przeciwko). Jak podanie ma zostać odrzucone z t ego powodu to zostanie - przez modka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Opiekun serwer powinien tylko widzieć warny a nie zwykły administrator. Opiekun zobaczy że ma warna to zamyka ( warny widzi tylko i wyłącznie w dziale gdzie się opiekuje ) Lecz jestem na nie. Zostawcie do roboty coś modom Edytowane 16 Lutego 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Odpada. Warny to zajęcie modów i wszystko co z nimi związane także. Admini nie muszą widzieć warnów, a co do opiekunów - mogłoby być, ale moderatorzy i tak patrzą, więc nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jeśli chodzi o podania to warny nikogo nie powinny obchodzić bo jeśli takowe istnieją to nawet wypowiadać się nie wolnoby było bo temat łamałby regulamin. Każdy kto by skomentował dostałby warna. Znajdź inny powód pożyteczności tego pomysłu Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 To jest robota moderatorów i opiekunów serwera, więc po co to? Gdybyście mieli widziec, to byście widzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jestem na nie, zwykły użytkownik nie musi tego widzieć, bo pewnie i tak pisalibyście posty typu "Nie, masz warna" zamiast zgłaszać takie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi