Smite 18 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Wzór: Nick na forum: SmiteWiek:22 w Lipcu będzieStaż na Forum:od 12 pażdziernika 2014Znajomość Regulaminów:znam regulamin, więc nie powinno być żadnych problemów Czas jaki możesz poświecić na forum:troszkę się zmieniło u mnie w życiu, myślę że około 4/5 h dziennie, sami rozumiecie praca, dziewczyna, rodzina i te sprawy Znajomość funkcji Moderatora:znam tą funkcję bardzo dobrze, jak już wcześniej pisałem w podaniu o admina, mam moda na innym forum już jakiś czas, ok. pół roku, więc myślę że się nadam na to stanowisko, ale to już zależy od was jaka będzie decyzja.Dlaczego ty?(Kilka argumentów):jak już pisałem wyżej, mam doświadczenie na tym stanowisku, po za tym jestem pomocnym człowiekiem i chciałbym pomagać wam więcej na forum jak i w rozwijaniu serwera, może wam się przydam ale to sami zdecydujecie. Mam admina, na serwie się przydaje, potrafię rozpoznać ukrywającego się czita, tak samo jak i rozpoznać czy ktoś przerabia ss,czy chcę nas wyrolować w podaniu o ub gdy czitował, a się nie przyzna tylko kłamie. Hmm, więcej nie wiem co mogę dodać do tego podanka, jedynie co to możecie się przekonać jaki jestem, po zaakceptowaniu podania i sprawdzenia mnie.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?:Pomysły, no z tym jest różnie ponieważ pomysłów od graczy jest bardzo wiele, które są pisane na forum, wiec wymyślenie innych i kręcenie jakichś co nie mają sensu, to szkoda nawet myśleć, ale mam nadzieję że wpadnie mi jakiś mega pomysł co wam się spodoba, jak i graczom Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na forum: + Przynajmniej 200 postów napisanych na forum: - nadrobię Konto na forum powyżej 4 miesięcy: + Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat: + Chęć pomagania innym użytkownikom: + Czyste konto (Brak warnów): + Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum: + Dobra znajomość regulaminów forum: + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji: + czekam na odpowiedż i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie spełnione wymagania, warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi