CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Po krótce: Widzi mi się tutaj przycisk odsyłający do archiwum. Nie wiem jak wy ale ja muszę wejść chat shoutboxa i dopiero tam kliknąć na archiwum. Skrót się przyda. Jestę grafikię Piszcie, którą wersję wolicie. Edytowane 7 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jestem za! Ułatwiło by to pracę "Shoutersą", którzy chcą wyszukać starej zawartości w ShoutBoxie. Dobry pomysł, lajk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Osobiście jestem na nie powód jest prosty, otóż wyglądałoby to paskudnie, teraz w miarę dobrze to wygląda, według mnie, nie ma co "zaspamowywać" głównego "interfejsu" strony, bo ona jest wizytówką forum. Faktycznie można by dać odsyłacz do archiwum, ale bardziej widziałbym to obok napisu "ShoutBox". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Przecież jak klikniecie na ShoutBox, to po prawej stronie macie archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jestem za. I można dodac obok gdzies kto ile napisal wiadomosci na sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Osobiście jestem na nie powód jest prosty, otóż wyglądałoby to paskudnie, teraz w miarę dobrze to wygląda, według mnie, nie ma co "zaspamowywać" głównego "interfejsu" strony, bo ona jest wizytówką forum. Faktycznie można by dać odsyłacz do archiwum, ale bardziej widziałbym to obok napisu "ShoutBox". Zgadzam się z panem. Co do archiwum jest przecież po wejściu w zakładke ShoutBox, jeśli ktoś chce sprawdzic to niech tam wejdzie i tyle. Przecież jak klikniecie na ShoutBox, to po prawej stronie macie archiwum. Tak ale im chodzi o dodanie skrótu. I można dodac obok gdzies kto ile napisal wiadomosci na sb. Jak dla mnie odpada, będzie syfiasto to wyglądac to nie jest przemek. Jeśli już dodac skrót do archiwum, to tam gdzie .Not anymore. napisał, to byłoby najlepsze miejsce. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie wiem czy zrozumiałem http://forum.cs-classic.pl/shoutbox/ Przecież jest odnośnik do archiwum SB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie wiem czy zrozumiałem http://forum.cs-classic.pl/shoutbox/ Przecież jest odnośnik do archiwum SB Ale tu chodzi o to aby odnośnik był na stronie głównej. Mała rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A po co? Na str głównej masz koło 'Shoutbox' małe okienko "w" okienku ;d klikasz w to, i otwiera ci się nowa karta (osobna) która cię automatycznie przekierowuje tam gdzie masz sb , z archiwum i wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 7 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Szczerze?Nie wiem czy to w ogóle ma sens, dodawać coś co jest w miejscu gdzie powinno byc. Shoutbox to osobny dodatek, plusem jest to, że można go udostępniać na stronie głównej/w tematach, itd zamiast wchodzić w zakładkę "Shoutbox".Według mnie jeżeli ktoś chce się sprawdzić coś związanego z SB (Np: sprawdzić archiwum) to powinien wejść w niego. Strona główna to strona główna, a nie shoutbox, on jest tylko dodatkiem, więc udostępnianie takiego czegoś nie ma sensu, bo i tak musiałoby to przekierowywać na stronę z SB. Przepraszam za długi czas oczekiwania na sprawdzenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A jest mozliwosc dodania sb na wersji mobilnej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 @CREATIVE w wersji mobilnej masz takie coś xd: http://zapodaj.net/e17cb95fcaf0b.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 8 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A jest mozliwosc dodania sb na wersji mobilnej?? Nie widziałem nigdzie działającej wersji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi