Kenaj 8 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie wiem czy jest to problem powszechny czy tylko mój ale w konsoli non stop trzaska mi takie wiersze jak w załączonym ss. Wiem po co to jest, czemu i dlaczego ale utrudnia mi to grę w momencie kiedy z powodu natłoku wiadomości nie zdążę przeczytać co ktoś do mnie napisał a gdy chcę zobaczyć to w konsoli nie mogę bo cały czas wywala mi to info o bindowaniu. Ktoś również ma taki problem albo ktoś wie jak temu zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zanim zaczniesz grzebac w cofingu proponuje Ci zresetowac wszystkie bindy, to znaczy funkcje przypisane danym klawiszom. Wpisujesz w konsole "unbindall" i po tym nie bedziesz mogl chodzic, strzelac, nic zrobic, bo wszystkie klawisze stracą funkcję. Nalezy wejsc w ustawienia>klawiatura/keyboard>i zresetowac klawisze przyciskiem "use defaults". Moze pomoze, wtedy wyjsc z CS'a przez "quit" i powinno sie zapisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zanim zaczniesz grzebac w cofingu proponuje Ci zresetowac wszystkie bindy, to znaczy funkcje przypisane danym klawiszom. Wpisujesz w konsole "unbindall" i po tym nie bedziesz mogl chodzic, strzelac, nic zrobic, bo wszystkie klawisze stracą funkcję. Nalezy wejsc w ustawienia>klawiatura/keyboard>i zresetowac klawisze przyciskiem "use defaults". Moze pomoze, wtedy wyjsc z CS'a przez "quit" i powinno sie zapisac To jest plugin, który jest na każdym serwerze Classica. Gracze, którzy probują włączyc WH czy coś innego ( naciskając dziwne przyciski ) zostają zbanowani. Jeśli nie masz odpowiednich FLAG, to temu nie zaradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi