dzika ryba 982 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Cześć. Mam propozycję dotyczącą wszystkich serwerów i nie wiedziałam gdzie to napisać. ^^ Mianowicie chodzi mi o dodanie rangi pomocnika opiekuna serwera, czyli takowego j@. Wiecie, jakaś tam rekrutacja itd. Ta funkcja, np. miałaby zadania podstawowego adminowania plus dostęp do ftp, żeby dodawać flagi itp. Myślę, że to by się przydało, może niekoniecznie jest wielkie zapotrzebowanie, ale czemu nie? Szybciej rozwiązane sprawy, można razem popracować nad czymś nowym do serwera i takie tam. Co o tym myślicie? Nie piszcie, że jest to niepotrzebne z powodu, że opiekunowie sobie dobrze radzą, bo owszem radzą sobie, ale taka pomoc zawsze się przyda i chyba nie zaszkodzi? Edytowane 27 Lutego 2015 przez Mashiro * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po co? Żeby dodać adma? /flagi, nie trzeba 5 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie mówię o 5 osobach, tylko o dwóch. Ogarnianie działu serwera, ftp itd. Nawet wspólne prace nad czymś do serwera, konkursy, informacje, klasy itd. Po prostu taka "bliska i pomocna dłoń". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Propozycja jest dobra tj. jest sensowna i przemyślana, lecz tak naprawdę należy sobie zadać pytanie czy jest sens dodawanie takiego "pomocnika", według mnie jest dobrze jak jest, mogłaby powstać taka randa, ale nie musi. Po za tym mało jest osób którym można powierzyć dostęp do bazy serwera, bo to, że jest pomocna nie oznacza, że jest zaufana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Rozumiem, ale tam samo można powiedzieć przy dawaniu jakiejkolwiek z ważniejszych rang. Czy ktoś się nadaje i czy jest zaufany to ocena opiekuna, albo administratora i hmmm, może i masz rację, ale tak jak mówiłam: takie wątpliwości są i będą, a tu już głowa osoby decydującej, czy zaufa, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Rybcia nie ma sensu, taka ranga już była przy tym knife modzie, taki serwer był. Opiekun i pomocnik, ja nie rozumiem w dalszym ciągu, po co ci taka osoba. Bo żeby tu było coś robić, a nie ma,.. to po co kolejna osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Taka propozycja została już poruszana i to nawet przeze mnie, parę/naście miesięcy temu. Nie będzie takiej rangi, jeśli opiekun chce to może sobie wziąc pomocnika, ale rangi takiej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Zbędne. Ja jestem pomocnikiem cod'a i po co mi ranga? Jestem na nie ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 2 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi