rolooo 553 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 W tym temacie proszę o ocenę Admina slayer swoje zdanie proszę uzasadniać wypowiedzią w przeciwnym razie będzie warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricus 4 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Jetem na NIE!!! Według mnie najmniej ogarniety admin na serwie.Bany nie które po prostu za nic... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quattro 237 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 zawsze jak potrzebna pomoc pomoże ogarnięty aż chce sie znim grać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smite 18 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 jeśli chodzi o mnie, to powiem że nie mam do niego nic, jak możecie pisać że jest złym adminem ? -nikomu nie ubliża -kulturka jest - jak widzi że ktos może być odpalony daje mu ssy - jedynie co to gra na sb xD tak samo jak i czasem ja xD lubie go, i fajnie sie z nim na serwie gra, zawsze pogada itd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 czasem się wypowiadają osoby co nawet nie grają na serwie ale biore to pod uwagę spokojnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netsky 200 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Gra, bywa, reaguje jak najbardziej Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicik krzys 414 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Zawsze na SB ciśnie ale wbija na serwer praktycznie co dzień ogarnia [email protected] spoko ziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biały Murzyn 22 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Pomocny,kulturalny,często jest na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,177 Posted September 22, 2016 Root Share Posted September 22, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts