rolooo 553 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 w tym temacie proszę o ocenę Admina Ibrvski swoje zdanie proszę uzasadniać wypowiedzią w przeciwnym razie będzię warn. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biały Murzyn 22 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 szybka reakcja na [email protected],dba o kulture servera oraz swoje inne obowiazki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayerxd 6 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ibr jest dobrym admem ale żadko odwiedzającym serwer. Osobiście nic do niego nie mam, nie podpadł mi niczym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 (edited) Rzadko ostatnio jestem na serwie i nie zauważyłam jego niskiej aktywności ( jak piszą wyżej). Jednak ogarnia serwer w 100% jak na nim jest Edited March 6, 2015 by Weronikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrnvski 26 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Wybaczcie, że się wtrącam. Informowałem, że będę rzadziej wchodził przez najbliższe tygodnie, ze względu na prawo jazdy stąd moja mała aktywność na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quattro 237 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Najważniejsze że jak jest na serwie to ogarnia wszystko co do niego należy wiadomo każdy niekiedy ma mniejszą aktywność spowodowaną sprawami osobistymi jak dla mnie bardzo dobry admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sailor Moon 494 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Dobry admin, jak jest na serwerze to wszystko w 100% działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ibrnvski Zrezygnował z funkcji Admina dziękujemy za pomoc i poświęcony czas dla serwera. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts