klamcior 25 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Witam. W tym temacie przedstawię Wam kilka funkcji admina. Oto kilka komend: amxmodmenu - główne menu admina amx_slay "nick" - slay amx_cmdmenu – menu komend amx_teammenu – menu zarządzania teamami amx_votemap "map" - głosowanie na mapę amx_votemapmenu – menu głosowania amx_vote "pytanie" "odpowiedz1" "odpowiedz2" - głosowanie amx_who – Pokazuje liczbę graczy oraz ich flagi (uprawnienia) amx_chat – Prywatny czat adminów amx_cfgmenu – menu cfg amx_banmenu – Menu banów Wszystkie komendy wpisujemy w konsoli "~" Te komendy wpisujemy w sayu . y @ – Pokazuje wiadomość admina w dolnym lewym rogu y @@ – Pokazuje wiadomość admina na środku ekranu y @@@ – Pokazuje wiadomość admina na dole ekranu Oto kolory wiadmości : @g – kolor zielony @o – kolor pomarańczowy @r – kolor czerwony @y – kolor żółty @b – kolor niebieski @m – kolor różowy @c – kolor błękitny Edytowane 2 Marca 2015 przez klamcior 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ladnie ale brakuje mi amx_psay =p Z kolarkami thx nie znalem kilku =D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale wydaje mi się ze taki poradnik już był.. Poza tym amx_vote "question" "answer1" "answer2" - chyba powinno być w cudzysłowach (przynajmniej tak mi się wydaję). Aczkolwiek mogłeś też bardziej rozwinąć swój "poradnik" o różnorodne ss'y, mogłeś dodać więcej komend, pokazać jak zrobić ss'y danemu graczowi itp.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi