klamcior 25 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) Witam. W tym temacie przedstawię Wam kilka funkcji admina. Oto kilka komend: amxmodmenu - główne menu admina amx_slay "nick" - slay amx_cmdmenu – menu komend amx_teammenu – menu zarządzania teamami amx_votemap "map" - głosowanie na mapę amx_votemapmenu – menu głosowania amx_vote "pytanie" "odpowiedz1" "odpowiedz2" - głosowanie amx_who – Pokazuje liczbę graczy oraz ich flagi (uprawnienia) amx_chat – Prywatny czat adminów amx_cfgmenu – menu cfg amx_banmenu – Menu banów Wszystkie komendy wpisujemy w konsoli "~" Te komendy wpisujemy w sayu . y @ – Pokazuje wiadomość admina w dolnym lewym rogu y @@ – Pokazuje wiadomość admina na środku ekranu y @@@ – Pokazuje wiadomość admina na dole ekranu Oto kolory wiadmości : @g – kolor zielony @o – kolor pomarańczowy @r – kolor czerwony @y – kolor żółty @b – kolor niebieski @m – kolor różowy @c – kolor błękitny Edited March 2, 2015 by klamcior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREATIVE 162 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 ladnie ale brakuje mi amx_psay =p Z kolarkami thx nie znalem kilku =D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,323 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale wydaje mi się ze taki poradnik już był.. Poza tym amx_vote "question" "answer1" "answer2" - chyba powinno być w cudzysłowach (przynajmniej tak mi się wydaję). Aczkolwiek mogłeś też bardziej rozwinąć swój "poradnik" o różnorodne ss'y, mogłeś dodać więcej komend, pokazać jak zrobić ss'y danemu graczowi itp.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts