ZiOmBaL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam, otóż wymyśliłem sobie taką jedną moim zdaniem dobrą propozycję na serwa :-P. 1. Propozycja:To tak, że jak wbije jakiś Admin na serwa i napisze na środku " @@ " Godzina expa - Zabicie TT - BAN, czyli to znaczy że ! jak jest ta godzina expa ( logiczne trwa do równą 1 godzinkę ), to jak CT przejdą mapkę to wtedy dają się zabić TT, a jak ktoś zabije TT do leci BAN na 1h. EDIT@ Wymyśliłem drugą propozycje ( Bardzo krótka ) ale to już dawno i ją nie napisałem bo mi się nie chciało xD, gadałem na ten temat z Matim i była by bardzo też przydatna :-P To tak: Jak ktoś nie żyje i wpisze /respawn to pobrało by mu 8k Tysięcy, czyli ktoś by musiał zrobić tą komendę /respawn i jak wpisze to pobierze mu z swojej kasy 8000$. To na tyle, jeszcze jak coś mi ciekawego przyjdzie do głowy to jeszcze napisze :-P EDIT@ Wymyśliłem next propozycję :mrgreen: To tak. Że jak gra na serwie i ma dużo zabitych fragów i zdobył np powiedzmy 20 żyć, to mogło by być tak że jak się chce odrodzić to po lewej stronie wyskoczy takie coś: "Chcesz użyć swoje życie" 1. Tak 2. Nie Takie coś by się moim zdaniem przydało, ponieważ ktoś ma dużo żyć i nie chce ich tracić tylko chciałby je użyć na inne rundy. To na tyle jak na razie :-P Pozdrawiam Michu129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dla mnie dobry pomysł, ale jeśli ktoś wbije nowy i zabije TT to nie przyniesie to trochę kłopotu ? Najlepiej by było, gdyby się ustaliło zawsze godzinę, polecam 18:00. No i spamować cały czas @@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Mati., No właśnie, tez mi akurat tak chodziło żeby tak o 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem na Nie , ponieważ po co to komuś ? i tylko utrudnia obowiązki admina bo musi patrzeć czy ktoś czasem nie przestrzega tej 1h nie bicia tt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Fajne to będzie jak zrobi się na to plugin bo tak to będą zabijać TT i tak i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 LuBiS`_, Przecież to nie ma nic ciężkiego dla Admina, przecież jak sam gra to chyba widzi że jakiś CT zabił TT to banik ;d.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Może by i przeszło, ale mi się wydaje, że to i tak czy siak jest zbędne. No ale w sumie, skoro lubicie się tak bawić to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkYFaLL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jestem Zza ! Fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 za super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Gdzies widziałem to na jakims dr chyba... Ale jestem na tak bo dobra propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na Tak, od 18 to akurat dobrze bo dużo graczy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja jestem na nie. Dlaczego? Wiele nowych graczy, którzy pierwszy raz grają na waszym deathrunie nie będą o tym wiedziały. A jeżeli nie będzie żadnego admina na serwerze to i tak większość graczy będzie zabijać TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja jestem za ale żeby to wprowadzić musiał by być admin zawsze o 18 bo pewnie będą tacy co tego nie będą przestrzegać..Respawn tez dobra sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 ~fl0w, Czytaj uważnie.. ja napisałem ze jak będzie Admin to będzie godzina expa on to bedzie caly czas powtarzal a nie ze napisze jeden raz i koniec.. :-P, Tez to nie ma tak ze admin sobie napisze @@Godzina Expa Zabicie TT - BAN. I sobie potem wyjdzie z serwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jeśli ma być plugin żeby nie zabijali w tym czasie TT to jestem na Tak teraz , ale ja nie lubię być zabijany przez TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@rkSide 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Bardzo dobry pomysl jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pierwszy pomysł może być kłopotliwy.Wyobraź sobie, że jesteś w CT i jest ta godzina expa to chciałoby Ci się grać i dawać się zabić?Drugi bardzo mi się spodobał, ponieważ dużo graczy jak zdobędzie pieniążki to nie ma co z nimi zrobić )Trzeci jest po prostu przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo fajne propozycje. A szczególnie pierwsza bo jak przyjdzie jakiś 1lvl to ma małe szanse na fraga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jestem za nie będą mnie tępić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi