Daniel.! 793 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witajcie, mam taki problem. Jeden port USB nie czyta mi niczego. Wpinam myszkę, laser świeci nic poza tym (na innych portach działa). Pendraki też nie działają w nim. Wszystkie sterowniki są zaktualizowane i już nie mam pomysłu co może być powodem tego, że nie działa. Dzięki za pomoc ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Może po prostu jest w jakiś sposób uszkodzony? Mi dwa nie działają... Kupiłam taki przełącznik wpinany(nie wiem jak to się nazywa), dzięki niemu mam 3porty wpięte w 1. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Najprawdopodobniej coś się rozłączyło na płycie głównej. Sprawdź wszystkie kabelki. Ewentualnie w biosie może być uszkodzony kontroler usb ale sam z siebie się raczej nie zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W BIOS'ie nie grzebałem nic, mam laptopa więc raczej na gwarancję go wyślę :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pewnie miałeś przepięcie i Ci usb spaliło tak to już jest w tych "gorszej jakości" laptopach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No nie wiem czy jest takiej "gorszej jakości"http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OD.html#hero-specification Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No nie wiem czy jest takiej "gorszej jakości" http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OD.html#hero-specification jest czego pozazdrościć tyle Ci powiem , ale szczerze nie mam pojęcia czemu USB Ci nie czyta :x oddaj go na gwarancje i wsio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Miałem mordo ten sam problem i jak go na gwarancji posłałem to mi rachunek na 120zł przysłali za usuwanie wirusów, bo niby "tego gwarancja nie obejmuje", ale lepiej wysłać póki się ją ma, niż samemu grzebać i coś zepsuć ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi