Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Dzisiaj postaram się napisać coś z sensem o "To Love-RU". Gatunki: komedia, romans, szkolne życie, ecchi, harem, fantastyczne. Rito Yuuki to zwykły licealista. Pewnego dnia gdy się kąpał w jego wannie pojawiła się urocza kosmiczna księżniczka - Lala Deviluke. Przypadkowo łapiąc ją za piersi, nieświadomie się z nią zaręczył (ci kosmici mają ciekawe zwyczaje). Bohater nasz nie bardzo wierzy w te zaręczyny. W dodatku podkochuje się w koleżance z klasy Harunie Sairenji. Próbuje jej wyznać miłość od pewnego czasu, ale za każdym razem coś mu przeszkadza: to spadnie na niego stół bilardowy, to go autobus potrąci itp.. Niestety to nie jedyne problemy Rito, albowiem jeżeli okaże się on nieodpowiednim mężem dla Lali to jej ojciec zniszczy Ziemię ;D. Co zrobi nasz bohater? Czy Ziemia będzie w niebezpieczeństwie? A może, jak to bywa w haremach, pojawią się kolejne "kłopoty"? Sprawdź sam! Link do serialu: http://shinden.pl/anime/5763-to-love-ru ___________________________________________________________________________ Anime samo w sobie nie jest złe, ale szczerze wydaje mi się przeciętne. Kreska, fabuła, bohaterowie nie są wielce wyśmienici, ale nie jest najgorzej. Szczerze mam jakąś blokadę co do tego anime :x. Oceny: -bohaterowie: 6/10, -kreska: 7/10, -fabuła: 7/10, -ocena ogólna: dobre. Totalny brak weny, blokada, kappa 2/10. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Chętnie obejrzę po pierdyrialdzie innych anime :tongue2: + leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 @UP skąd ja to znam xD. Poczekalnia: tytułów: 73812938 XD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Napisales super recenzje Zaciekawiles mnie, napewno zobacze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Recenzja jak zawsze na "wysokim poziomie", leci +! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nawet bez weny potrafisz. Ehh no mam ochotę obejrzeć, ale w pierwszej kolejności ustawiłam sobie anime, które Pride mi polecił xD Wsunę to może na 2 ew. 3 miejsce. ^^ Jak pożałuję, że wepchałam do kolejki, to się policzymy. Plusik standardowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Love-ru o jeju. Jak dla mnie bardzo słaby tytuł. Do obejrzenia jeśli ktoś chce się odmóżdżyć Osobiście niezbyt mi się podobało, ale każdy ma inny gust Odpadłem po 1 serii ;/ Recenzja jak zwykle super! W ogóle nie widać braku weny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No no, tylko Rias mógł o tym napisać ;x. Anime mi się nie spodobało, jak na razie wstrzymane i tak naprawdę minie trochę czasu zanim powrócę do oglądania . Za recenzję ++++. ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ziomm haha ^^, mam dokładnie taką samą sytuację. Blokada przed oglądaniem ;p. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi