ajmi1 105 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nick: ajmi Co ci się podoba w naszej sieci?: Forum(wizualnie), ludzie w ubt, atmosfera,szczerosc,profesionalizm Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): dołączylem w czerwcu. Aktualnie gram na dd2 GO Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Zobaczyc nowe kolorki dla rang, serwer only dd2/mirage/nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: GM4L!Co ci się podoba w naszej sieci?: Na pewno atmosfera na serwerach w Moim przypadku Only DD2 i również ich popularność, jaka jest na wysokim poziomie. Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Początek Lutego, 2015 Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Hmm.. na pewno Chciałbym zobaczyć jakiś serwer Team Play ESL Map. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: Jasmine. Co ci się podoba w naszej sieci?: Przede wszystkim klimat, który panuje na serwerach jak i na forum, można poznać dużo fajnych, przemiłych osób. Czas spędzony na naszych serwerach(od kiedy grasz): Początek czerwca 2014 Co chciałabyś zmienić/ zobaczyć na naszej sieci?: Hmm, myślę że jest okej, nie trzeba nic zmieniać. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Nick: Madridistat <3 Co Ci się podoba w naszej sieci ? : Szczególnie atmosfera i klimat na forum jak i za równo na serwerach , mi bardziej chodzi o serwer onlydd2 bo tam zacząłem przygodę z CSC i wiąże z tym serwerem ogromną sympatie, poznałem tu na prawdę dużo prze miłych i fantastycznych ludzi , na pewno kiedyś ciężko będzie mi się z wami pożegnać. Czas sprzędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz) : Początek Czerwca 2014 , ponad 450h na serwerze onlydd2 , http://www.gametracker.com/player/Madridistat%20%3C3/193.33.177.101:27156/ Co chciałabyś zmienić/ zobaczyć na naszej sieci?: Tak jak piszą koledzy/koleżanki jak na razie wszystko jest dobre i na swoim miejscu:) Pozdrawiam całe CSC / Madri! Edytowane 11 Marca 2015 przez Madridistat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: MiverseCo ci się podoba w naszej sieci?: Bardzo dobre i stabilne serwery, świetna administracja i miła atmosfera na serwerach czy forum Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Gram od lipca 2014. Swoją przygodę rozpoczynałem na serwerze 4k1 (teraz 2k1) przegrałem tam ok. 300h świetnie się bawiłem następnym serwerem 1.6 był DR który również mnie wciągnął i przegrałem ok.280h. Aktualnie gram na FFA Cs Go i bardzo mi się podoba. Mam nadzieję ,że zostanę na tej serwerowni jak najdłużej.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: W sumie nic mi nie przychodzi do głowy, al na pewno powoli bym rozkręcał serwery cs go bo nie oszukujmy się 1.6 już przestaje być tak grywalny jak kiedyś. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nick: UsmiechnijSieJakSMILEYCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera, ludzie zalogowani tutaj i administracja.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): około rokuCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Sądze, że nic nie trzeba zmieniać wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nick: TrevorCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera,zajebiści ludzie no i gra na wypasionych serwerach Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Dużo ponad rok Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Wszystko jest OK Ja bym nic nie zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nick:Mento$Co ci się podoba w naszej sieci?:Ludzie,admini i wogole wszystko Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz):2 tygodnie Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?:Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Nick: Domino c(:Co ci się podoba w naszej sieci?: Wiele ciekawych serwerów oraz brak lagów serwerów Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Na Cs-classic gram od 4 lat ale tylko na Dr licząc czas z przed resetów to myśle że ze 100 godzinCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Chciałbym dodać radio "dj'a czy coś w tym stylu" na forum aby było raźniej Edytowane 13 Marca 2015 przez Domino c(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nick: AveroxCo ci się podoba w naszej sieci?: Miła atmosfera na serwerach i zgrana ekipa adminów którzy sobie pomagają Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): 150h, pół rokuCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Nic. Wszystko na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 GIFT CS:GO Mashiro * GM4L! Jasmine GIFT cs 1.6 bialyy aver Kasa w sklepiku 10 zł aSd_Pb_ 07 zgłoś się Kasa w sklepiku 5 zł leilo Gruffi Donator HiszpanskiTorreador 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi