ajmi1 105 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nick: ajmi Co ci się podoba w naszej sieci?: Forum(wizualnie), ludzie w ubt, atmosfera,szczerosc,profesionalizm Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): dołączylem w czerwcu. Aktualnie gram na dd2 GO Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Zobaczyc nowe kolorki dla rang, serwer only dd2/mirage/nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: GM4L!Co ci się podoba w naszej sieci?: Na pewno atmosfera na serwerach w Moim przypadku Only DD2 i również ich popularność, jaka jest na wysokim poziomie. Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Początek Lutego, 2015 Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Hmm.. na pewno Chciałbym zobaczyć jakiś serwer Team Play ESL Map. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: Jasmine. Co ci się podoba w naszej sieci?: Przede wszystkim klimat, który panuje na serwerach jak i na forum, można poznać dużo fajnych, przemiłych osób. Czas spędzony na naszych serwerach(od kiedy grasz): Początek czerwca 2014 Co chciałabyś zmienić/ zobaczyć na naszej sieci?: Hmm, myślę że jest okej, nie trzeba nic zmieniać. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Nick: Madridistat <3 Co Ci się podoba w naszej sieci ? : Szczególnie atmosfera i klimat na forum jak i za równo na serwerach , mi bardziej chodzi o serwer onlydd2 bo tam zacząłem przygodę z CSC i wiąże z tym serwerem ogromną sympatie, poznałem tu na prawdę dużo prze miłych i fantastycznych ludzi , na pewno kiedyś ciężko będzie mi się z wami pożegnać. Czas sprzędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz) : Początek Czerwca 2014 , ponad 450h na serwerze onlydd2 , http://www.gametracker.com/player/Madridistat%20%3C3/193.33.177.101:27156/ Co chciałabyś zmienić/ zobaczyć na naszej sieci?: Tak jak piszą koledzy/koleżanki jak na razie wszystko jest dobre i na swoim miejscu:) Pozdrawiam całe CSC / Madri! Edytowane 11 Marca 2015 przez Madridistat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: MiverseCo ci się podoba w naszej sieci?: Bardzo dobre i stabilne serwery, świetna administracja i miła atmosfera na serwerach czy forum Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Gram od lipca 2014. Swoją przygodę rozpoczynałem na serwerze 4k1 (teraz 2k1) przegrałem tam ok. 300h świetnie się bawiłem następnym serwerem 1.6 był DR który również mnie wciągnął i przegrałem ok.280h. Aktualnie gram na FFA Cs Go i bardzo mi się podoba. Mam nadzieję ,że zostanę na tej serwerowni jak najdłużej.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: W sumie nic mi nie przychodzi do głowy, al na pewno powoli bym rozkręcał serwery cs go bo nie oszukujmy się 1.6 już przestaje być tak grywalny jak kiedyś. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nick: UsmiechnijSieJakSMILEYCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera, ludzie zalogowani tutaj i administracja.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): około rokuCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Sądze, że nic nie trzeba zmieniać wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nick: TrevorCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera,zajebiści ludzie no i gra na wypasionych serwerach Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Dużo ponad rok Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Wszystko jest OK Ja bym nic nie zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nick:Mento$Co ci się podoba w naszej sieci?:Ludzie,admini i wogole wszystko Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz):2 tygodnie Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?:Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Nick: Domino c(:Co ci się podoba w naszej sieci?: Wiele ciekawych serwerów oraz brak lagów serwerów Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Na Cs-classic gram od 4 lat ale tylko na Dr licząc czas z przed resetów to myśle że ze 100 godzinCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Chciałbym dodać radio "dj'a czy coś w tym stylu" na forum aby było raźniej Edytowane 13 Marca 2015 przez Domino c(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nick: AveroxCo ci się podoba w naszej sieci?: Miła atmosfera na serwerach i zgrana ekipa adminów którzy sobie pomagają Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): 150h, pół rokuCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Nic. Wszystko na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 GIFT CS:GO Mashiro * GM4L! Jasmine GIFT cs 1.6 bialyy aver Kasa w sklepiku 10 zł aSd_Pb_ 07 zgłoś się Kasa w sklepiku 5 zł leilo Gruffi Donator HiszpanskiTorreador 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi