The Monk 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick:The Monk2. Imię:Dawid3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8.55. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/The%20Monk/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram w godzinach wieczornych/nocnych i rzadko kiedy jest wtedy jakiś admin ostatnio serwer dobrze się rozwija i coraz częściej widuje nawet koło 10 graczy w godzinach nocnych i zazwyczaj są to nowi gracze a adminów wtedy nie ma często szkoda by było żeby gracze się zniechęcali wtedy przez bezkarnych cheaterów. A na co dzień chodzę do szkoły jak to w tym wieku a interesuję się dziewczynami ^^ i sportem głownie MMA i parkour przez codzienne treningi mam czas wolny tylko po 20.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NIe10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: na tygodniu 2-4h w weekendy 3-6h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od 20 do zazwyczaj aż wyjdą wszyscy czyli czasem 22-23 a czasem 1 weekend tak samo może nie raz w dzień wejdę 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie @Skiperek: tak masz racje i nie mam zastrzeżeń co do tego aby któryś z opiekunów to posprawdzał @Skalny: troche bezsensu posty nabijać jak nie grasz u nas na serwie ale ok, dziękuje. Składkę zmieniłem a Steam nie musze mieć i nie każdy urodził się ideałem, żeby miał obcykany amx od dziudziulinka Edytowane 10 Marca 2015 przez The Monk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem i na TAK i na NIE Składka - Steam - doświadczenie w adminowaniu - Jedyne co Cię ratuje Wiek + Czas który spędzasz na serwerze + Jestem za okresem próbnym 14 dni Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 widzialem Cię i nie wiem czy do końca przestrzegasz regulamin. Bym prosił opiekuna, aby to sprawdził. Często Cię widzę to jest na + Wiek + Będziesz nowy wiec opiekunowie Cię przeszkola wiec nie wiem o co chodzi skalanemu a steam to też nie wiem o co mu też chodzi. Bo teraz steam tylko służy do szybkiego kontaktowania się z ludźmi którzy maja drewna wiec jestem na tak jeżeli byłeś przeciągu 2-4 dni temu banowany to jestem za okresem próbnym. Ale to opiekun sprawdzic , bo ja nie mam możliwość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Monk, pierwszy raz wbiles na serwer gdy ja grałem i jakoś w miarę rozmowa zaczęła się kleic, potem vipa uczyłem Cie jak odpalić xd jesteś ogarnięty i wgl może sobie poradzisz.. Okres próbny dwóch tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 heheh nie wierze już się bałem, że się nie doczekam co do próbnego to ustala go któryś z opiekunów ja też jestem za okresem próbnym wymagania spełniasz, nie miałem z Tobą problemów no i idzie z Tobą pogadać gg masz obcykane z tego co zauważyłem zgłaszasz ćity i samego mnie prosisz o wicie na serwa no i nie ma problemu z nauka, w sensie co do samego admina jak i amx, także nauczę CIę co i jak a z mikrem to masz dziwną sprawę ale no ogólnie na tak jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMad 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym . Malo cie widze na serwie ale jestes ogarniety . Nie ma z toba zadnych problemow Edytowane 10 Marca 2015 przez NoMad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem na WIELKIE TAK Steam i amx to nie wszystko sam tak zaczynałem. Jest ogarnięty Wiek na + Czyli nic innego jak go wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem i na TAK Składka + Steam - doświadczenie - Wiek + GT+ Odkąd the monk gra na serwie ani razu nie widziałem żeby kogoś wyzywał itp A więc kultura na wysokim poziomie++ I co z tego że nie był nigdy adminem w końcu musi być ten 1 raz Monk jak coś z chęcią ci pomogę Chociaż to nie jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jestem za okresem próbnym, ponieważ: rzadko widzę Cię na serwerze wymagania spełnione przyda się więcej adminów na serwerze więc może będzie grało mniej cheaterów. Powodzenia życzę i pozdrawiam Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jestem na tak jesteś spoko graczem u mnie wyrobiles sobie bardzo dobra opinie, umiesz ocenic czy ktoś ma skilla czy wspomagacze jak najbardziej jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi