Noico 2 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Nick: I known it !Link do SS: Nie zrobiono ich. Gram czysty pod wieloma nickami ( między innymi pod:[K]re [A] [T]yw zawsze wstawiałem ss'y co widać z mojej Historii. http://forum.cs-classic.pl/user/10658-noico/ ( wystarczy wejsc w zakladke tematy) chyba z 10 lub wiecej razy dawałem ss'y i nie dostałem na łeb żeby na ulubionym serwerze grac odpalony!!Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: ' [AMXBans] ======================================= Serwer: only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=159781Biały Murzyn jak mogłeś? bo miałem statystyki 14-2? zal.Więc proszę o ub. Edytowane 17 Marca 2015 przez Noico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 24h na demo od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noico 2 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Nagrywacie demko zanim dacie komuś perma? To dobrze . Mam nadzieje że jutro o tej porze będzie już ub. Edytowane 18 Marca 2015 przez Noico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noico 2 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Do dzieła Biały Murzynie...Jak admin nie wstawi demko w 24h to co? z góry ub tak po prostu? Btw robicie demka? Edytowane 18 Marca 2015 przez Noico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam uprzejmie proszę o UB dla gracza I known it ! ponieważ BAN został nałożony przez pomyłkę z góry dziękuje oraz przepraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noico 2 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To już 2 raz taka pomyłka. -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi