Noico 2 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Nick: I known it !Link do SS: Nie zrobiono ich. Gram czysty pod wieloma nickami ( między innymi pod:[K]re [A] [T]yw zawsze wstawiałem ss'y co widać z mojej Historii. http://forum.cs-classic.pl/user/10658-noico/ ( wystarczy wejsc w zakladke tematy) chyba z 10 lub wiecej razy dawałem ss'y i nie dostałem na łeb żeby na ulubionym serwerze grac odpalony!!Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: ' [AMXBans] ======================================= Serwer: only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=159781Biały Murzyn jak mogłeś? bo miałem statystyki 14-2? zal.Więc proszę o ub. Edited March 17, 2015 by Noico Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 24h na demo od admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noico 2 Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 (edited) Nagrywacie demko zanim dacie komuś perma? To dobrze . Mam nadzieje że jutro o tej porze będzie już ub. Edited March 18, 2015 by Noico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noico 2 Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 (edited) Do dzieła Biały Murzynie...Jak admin nie wstawi demko w 24h to co? z góry ub tak po prostu? Btw robicie demka? Edited March 18, 2015 by Noico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biały Murzyn 22 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Witam uprzejmie proszę o UB dla gracza I known it ! ponieważ BAN został nałożony przez pomyłkę z góry dziękuje oraz przepraszam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noico 2 Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 To już 2 raz taka pomyłka. -.-' Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts