Ruskiee 31 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) 1.Twój Nick: ZielonoMi 2.Nick admina/gracza który zawinił: TerraWars 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 11:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/XmBWa/de-eldorado0003.bmp 6.Opis sytuacji: prosiłem go żeby wyrzucił tą tarcze a on do mnie "bo co " Niedość że go nie widać to jeszcze trafić się go nie da .. zasłania się tą tarczą . Edited March 21, 2015 by Ruskiee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gepard. 24 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Nie pamiętam by w regulaminie był punkt co zabrania ninji używać tarczy ale tą sprawę musiał by rozpatrzeć Fakel, lub -_-, bo dla mnie jest to nie właściwe postępowanie ze strony TerraWars. Edited March 21, 2015 by Gepard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskiee 31 Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Widzie że nie doczekam się odp od h@ , opiekuna serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitty 10 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 ja ci odpowiem to nie jest zakazane xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Widzie że nie doczekam się odp od h@ , opiekuna serwera Na rozpatrzenie mam 48 h więc nie wiem czego robisz problemy. W sumie to jest wykorzystywanie bugów. Bo zablokowac możliwośc kupna tarczy to jedno, a drugie to przecież ninja może miec tylko nóż tak było zawsze, więc bugował. Brak IP, mam wyczarowac? Jeśli sytuacja się powtórzy proszę mi to zgłosic, a gracz dostanie bana. P.S: Zostanie możliwośc kupowania zablokowana. Edited March 22, 2015 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts