Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Witam. Patrząc na niektóre z kresek adminów na GT Diablo, jestem po prostu zirytowany. Oznajmiam, że każdy admin, który do następnej niedzieli ( tj. 29.03.2015 ) będzie miał przegranych mniej niż 40h to wyleci. Wymagam również od adminów gry w każdy dzień. W każdym dniu powinniście przegrac co najmniej 1 godzinę ( 60 minut ). Za tydzień w niedziele to też będę brał pod uwagę. Gremlin - admin odebrany z miejsca. Pozdrawiam. GT DIABLO: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.199:27015 Edytowane 22 Marca 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) wkoncu nadrabiam xd a jak ja nie mam to ciekawe ile maja inni xd u mnie git Edytowane 26 Marca 2015 przez kitty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie przesadzasz trochę Fakel ? Naliczyłem 12 adminów a na chwilę obecną 9 chyba nie spełnia Twoich wymagań.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nie przesadzasz trochę Fakel ? Naliczyłem 12 adminów a na chwilę obecną 9 chyba nie spełnia Twoich wymagań.. Nie, nie przesadzam. Nie będę trzymał w administracji kogoś kto ma przegrane nie całe 30h, od resetu minął prawie miesiąc.. Ja sam już nie gram 2 tygodnie bo nie mam czasu, a jakoś mam przegrane tyle co połowa adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przypominam macie czas do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 4 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi