Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Witam. Patrząc na niektóre z kresek adminów na GT Diablo, jestem po prostu zirytowany. Oznajmiam, że każdy admin, który do następnej niedzieli ( tj. 29.03.2015 ) będzie miał przegranych mniej niż 40h to wyleci. Wymagam również od adminów gry w każdy dzień. W każdym dniu powinniście przegrac co najmniej 1 godzinę ( 60 minut ). Za tydzień w niedziele to też będę brał pod uwagę. Gremlin - admin odebrany z miejsca. Pozdrawiam. GT DIABLO: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.199:27015 Edited March 22, 2015 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitty 10 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) wkoncu nadrabiam xd a jak ja nie mam to ciekawe ile maja inni xd u mnie git Edited March 26, 2015 by kitty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy` 4 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nie przesadzasz trochę Fakel ? Naliczyłem 12 adminów a na chwilę obecną 9 chyba nie spełnia Twoich wymagań.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Nie przesadzasz trochę Fakel ? Naliczyłem 12 adminów a na chwilę obecną 9 chyba nie spełnia Twoich wymagań.. Nie, nie przesadzam. Nie będę trzymał w administracji kogoś kto ma przegrane nie całe 30h, od resetu minął prawie miesiąc.. Ja sam już nie gram 2 tygodnie bo nie mam czasu, a jakoś mam przegrane tyle co połowa adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Przypominam macie czas do niedzieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted September 4, 2015 Root Share Posted September 4, 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts