.Crash. 6 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Witam , grając na deathrunie widzę , że często gracze albo afk albo im sie nie chce przechodzić map , klną lub po prostu mapa beznadziejna a ten plugin pozwoli na vote gracza i mapy: http://forum.cs-classic.pl/topic/22647-glosowanie-na-kickbanzmian%C4%99-mapy/ a przy okaznij proszę o usunięcie map: minecraft i snow , ponieważ : - minecrafta nie da się przejść - snowa tym bardziej bo mapa się kręci i nie da się przejść bo w głowach nam się kręci od tej mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Minecraft'a da się przejść jeśli chodzi Ci o stopień trudności a jak nie o to, to opisz problem Jestem za pluginem ale tylko w przypadku vote gracza. Czemu nie dla vote map? Po 1: wybraliście mapę to grajcie. Po 2: zmienialibyście mapę co 10minut bo się nudzi Po 3: Nie ma trzeciego. EDIT: Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Zrób to Edited March 22, 2015 by CiapatyMurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,897 Posted March 22, 2015 Root Share Posted March 22, 2015 Specjalnie wyłączyłem vote, bo żeście się nim bawili. Minecrafta da się przejść, bo nawet ja go ptorafię przejść xD Co do map, zawsze można dodać swoje propozycje. Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Jeżeli klną to ich mutujesz, taka opcja jest w csgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKardzio 668 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Minecraft łatwy jest, tylko długi. Trzeba się nauczyć go przechodzić. Snowstone jeszcze łatwiejszy tylko trzeba mieć technike na te wiatraki Vote jak najbardziej na nie. Będą się bawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redias 132 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Minecraft i snow są jednymi z najłatwiejszych map . Jeśli chodzi o vote to zgadzam się z kardziem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Crash. 6 Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Specjalnie wyłączyłem vote, bo żeście się nim bawili. Minecrafta da się przejść, bo nawet ja go ptorafię przejść xD Co do map, zawsze można dodać swoje propozycje. Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Jeżeli klną to ich mutujesz, taka opcja jest w csgo może być , ale mape snow usuńcie bo rysuje mózg -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts