.Crash. 6 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam , grając na deathrunie widzę , że często gracze albo afk albo im sie nie chce przechodzić map , klną lub po prostu mapa beznadziejna a ten plugin pozwoli na vote gracza i mapy: http://forum.cs-classic.pl/topic/22647-glosowanie-na-kickbanzmian%C4%99-mapy/ a przy okaznij proszę o usunięcie map: minecraft i snow , ponieważ : - minecrafta nie da się przejść - snowa tym bardziej bo mapa się kręci i nie da się przejść bo w głowach nam się kręci od tej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Minecraft'a da się przejść jeśli chodzi Ci o stopień trudności a jak nie o to, to opisz problem Jestem za pluginem ale tylko w przypadku vote gracza. Czemu nie dla vote map? Po 1: wybraliście mapę to grajcie. Po 2: zmienialibyście mapę co 10minut bo się nudzi Po 3: Nie ma trzeciego. EDIT: Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Zrób to Edytowane 22 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Specjalnie wyłączyłem vote, bo żeście się nim bawili. Minecrafta da się przejść, bo nawet ja go ptorafię przejść xD Co do map, zawsze można dodać swoje propozycje. Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Jeżeli klną to ich mutujesz, taka opcja jest w csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Minecraft łatwy jest, tylko długi. Trzeba się nauczyć go przechodzić. Snowstone jeszcze łatwiejszy tylko trzeba mieć technike na te wiatraki Vote jak najbardziej na nie. Będą się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Minecraft i snow są jednymi z najłatwiejszych map . Jeśli chodzi o vote to zgadzam się z kardziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Specjalnie wyłączyłem vote, bo żeście się nim bawili. Minecrafta da się przejść, bo nawet ja go ptorafię przejść xD Co do map, zawsze można dodać swoje propozycje. Co do graczy afk, mogę dodać plugin na afk Jeżeli klną to ich mutujesz, taka opcja jest w csgo może być , ale mape snow usuńcie bo rysuje mózg -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi