zriteks V69 1 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. Nick: zriteks V69 2. Imię: Andrzej aka Krzysiu 3. Wiek: 69 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): w 69% 5. Mikrofon(Tak/Nie):mam 6. Składka (Tak/Nie):chyba klasowa 7. Link do swojego GT**:wejdz i sobie sprawdz 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: bo lubię być adminem i lubię placki 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:26h/7 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:9:00 do 9:05 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: nie posiadam cs:go 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:bylem posiadalem ale zrezygnowałem aby pilnować porządku tutaj ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone Link to comment Share on other sites More sharing options...
zriteks V69 1 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 właśnie takich ludzi nam tu trzeba jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Jestes beznadziejny tyle ci powiem.. ~ GT ~ Skladka ~ Zachowanie Kolejny hejterek ktory chce byc fajny.. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Jestem na nie..... - podanie... - dziecko... - wypowiadanie się swoim podaniu... - konto do podania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsumi 121 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Za taki wybryk pownien polecieć ban konto założone dla zabawy na forum z tego co widzie, nie będe pisał że na nie i nie będe opisywał powodów ponieważ tego nawet nie da się nazwać PODANIEM. Licze że ktoś ogarnie te dziecko by ktoś inny nie brał z niego przykładu Edited March 26, 2015 by Dubstep Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Post łamie regulamin. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts