Nemo 4 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Zgłaszam się do was z prośbą "dopracowania" TERMINATORA ! Owszem ta klasa jest premium, ale jest nie do **********(zabicia)... i to nie jest tylko moja opinia Dziękuje, dobranoc Edited March 26, 2015 by CiapatyMurwa Przekleństwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsumi 121 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. Kultura obowiązuje każdego na forum 2. Opisz problem bardziej szczegółowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo 4 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 1.Okej przepraszam, poprostu się zdenerwowałem 2.Co tu opisywac? Po prostu, jest w niego za dużo napchane... (eliminator + %dmg int z M4 i AK) itd... Chciałbym, ja, jak i inni gracze serwera, żeby klasa TERMINATOR,została troche osłabiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Moim zdaniem jak ktoś umie grac to nawet z usp moze pocisnąć A po 2 to tam jest ogranicznik, a nie eliminator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,886 Posted March 26, 2015 Root Share Posted March 26, 2015 1.Okej przepraszam, poprostu się zdenerwowałem 2.Co tu opisywac? Po prostu, jest w niego za dużo napchane... (eliminator + %dmg int z M4 i AK) itd... Chciałbym, ja, jak i inni gracze serwera, żeby klasa TERMINATOR,została troche osłabiona On nie ma eliminatora, a te dmg nie jest aż tak duże (chodzi o int) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rispekt 15 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Płaczecie że nie mozecie zabic. Ja moge lv przeniesc na inna klase i tak samo nie zabijecie mnie bo nie ogarniacie terminator jest i tak słaba klasa jak na premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull 4 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Rispekt, znamy sie nie od dzis, ty masz ponad 150lvl a ja 57 i mam duze szanse na zabicie cie, poprostu odpowiednie staty, doswiadczenie gracza oraz klasa podlug umiejetnosci, temat moim zdaniem bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,886 Posted March 27, 2015 Root Share Posted March 27, 2015 Czyli zostajemy przy starym terminatorze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts