Nemo 4 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Zgłaszam się do was z prośbą "dopracowania" TERMINATORA ! Owszem ta klasa jest premium, ale jest nie do **********(zabicia)... i to nie jest tylko moja opinia Dziękuje, dobranoc Edytowane 26 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Przekleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 1. Kultura obowiązuje każdego na forum 2. Opisz problem bardziej szczegółowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo 4 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 1.Okej przepraszam, poprostu się zdenerwowałem 2.Co tu opisywac? Po prostu, jest w niego za dużo napchane... (eliminator + %dmg int z M4 i AK) itd... Chciałbym, ja, jak i inni gracze serwera, żeby klasa TERMINATOR,została troche osłabiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Moim zdaniem jak ktoś umie grac to nawet z usp moze pocisnąć A po 2 to tam jest ogranicznik, a nie eliminator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 1.Okej przepraszam, poprostu się zdenerwowałem 2.Co tu opisywac? Po prostu, jest w niego za dużo napchane... (eliminator + %dmg int z M4 i AK) itd... Chciałbym, ja, jak i inni gracze serwera, żeby klasa TERMINATOR,została troche osłabiona On nie ma eliminatora, a te dmg nie jest aż tak duże (chodzi o int) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Płaczecie że nie mozecie zabic. Ja moge lv przeniesc na inna klase i tak samo nie zabijecie mnie bo nie ogarniacie terminator jest i tak słaba klasa jak na premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Rispekt, znamy sie nie od dzis, ty masz ponad 150lvl a ja 57 i mam duze szanse na zabicie cie, poprostu odpowiednie staty, doswiadczenie gracza oraz klasa podlug umiejetnosci, temat moim zdaniem bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czyli zostajemy przy starym terminatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi