CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Latarka działa mi na serwerach z wyjątkiem Only DD2 1.6. Jakieś propozycje czemu na tym serwerze nie działa i co powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czy latarka na tym serwerze nie jest przypadkiem zablokowana? Tak samo jak na FFA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tak sądziłem ale w propozycjach DD2 miał miejsce taki dialog: JA: Powiedzcie mi czemu latarka została wyłączona? Byłbym za włączeniem Rolooo: wydaje mi się że siwy wyłączył ale czemu to nie wiem Siwy: co do latarki, ciapaty zbinduj sobie 'f' bo latarka działa, i jest nie wyłączona. http://forum.cs-classic.pl/topic/17028-propozycje-only-dd2/page-43#entry200654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Może, siwy jakoś to przeoczył, ale np. mi latarka również nie działa. Próbowałem bindować i nic, więc przypuszczam że to wina stoi po stronie serwera, a nie twojej Ciapek. Jeśli chcesz sam spróbuj bind "f" "impulse 100" Edytowane 28 Marca 2015 przez Masek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Latarka może być wyłączana w opcjach serwera. Według mnie to dobre, bo niektórzy mają problemy z FPSami podczas włączania latarki;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wina serwera. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi