CiapatyMurwa 1,057 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Latarka działa mi na serwerach z wyjątkiem Only DD2 1.6. Jakieś propozycje czemu na tym serwerze nie działa i co powinienem zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Czy latarka na tym serwerze nie jest przypadkiem zablokowana? Tak samo jak na FFA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Tak sądziłem ale w propozycjach DD2 miał miejsce taki dialog: JA: Powiedzcie mi czemu latarka została wyłączona? Byłbym za włączeniem Rolooo: wydaje mi się że siwy wyłączył ale czemu to nie wiem Siwy: co do latarki, ciapaty zbinduj sobie 'f' bo latarka działa, i jest nie wyłączona. http://forum.cs-classic.pl/topic/17028-propozycje-only-dd2/page-43#entry200654 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masek 128 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Może, siwy jakoś to przeoczył, ale np. mi latarka również nie działa. Próbowałem bindować i nic, więc przypuszczam że to wina stoi po stronie serwera, a nie twojej Ciapek. Jeśli chcesz sam spróbuj bind "f" "impulse 100" Edited March 28, 2015 by Masek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejkus1 0 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Latarka może być wyłączana w opcjach serwera. Według mnie to dobre, bo niektórzy mają problemy z FPSami podczas włączania latarki;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wina serwera. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts