Jinner Concury` 30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Cześć. Proponuję wcielić w to forum coś takiego jak testy dla składających podanie na UBTeaM.Zawsze jest to jakaś pewność, że nie przyjmuje się w szeregi byle kogo. Proponuję także podział rangi UBTeaM na Anty Cheat [ranga do zgłoszeń] gdyż nie każdy może mieć oko do screenów ale za to oko do demek. Proponuję także, żebym tym naczelnym/sprawdzającym była Natalja, która jak każdy wie radzi sobie znakomicie na swoim miejscu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeśli ktoś jest w UBTeaM to musi potrafic rozpatrywac ssy, oraz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak na jedną propozycję sporo chcesz zmieniać, ja nie widzę większego sensu w rozbijaniu jednej rangi na kilka mniejszych dlaczego? - Jeśli ktoś nie jest pewny swojej decyzji (przynajmniej tak było dawniej) prosi drugą osobę o sprawdzenie tego samego demka / ssów. A jeśli już chodzi o sam wybór osób do tej rangi to moim zdaniem testy takich osób są bezsensu jeśli ktoś nie miał doczynienia z tym widać to odrazu w podaniu a druga sprawa nauka jest najlepsza podczas praktyki także eliminowanie osób które mają potencjał na starcie dobre nie jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Co do drugiej Twojej wypowiedzi Rybak mogę się zgodzić, ale 1 jest dalej nie zbyt wytłumaczona, umiejętności właściwie dzielą się tak jak już wyżej pisałem na rozpatrywanie demek oraz rozpatrywanie ss'ów.Moim zdaniem rozbicie tej rangi byłoby dobrym sposobem, myślę że i nawet zachęcającym choć poczekam na więcej wypowiedzi w obu tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nasz UBTeam sobie radzi przeciez, nie prosza o podzial na poddzialy a co do testow to jak widac i bez nich mamy udany team, skarg nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Po co robić burdel na siłę? przecież UBT stoi dobrze ci co mają dostać bana to i tak dostają a ci, którzy są "czyści" to ub dostają i to w dość szybkim czasie, a więc nie uważam aby jakaś zmiana w tym dziale miałaby coś wnieść czy się przydać... na nie, ale chyba największe zdanie powinni mieć sami członkowie UBT i Administrator w tym dziale, bo to oni wiedzą najlepiej czego im trzeba a czego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak dla mnie zbędne. Członek UBT powinien potrafić poprawnie odczytywać SS'y jak i porządnie rozpatrywać demka. Po za tym, ekipa z UBT szybko i skutecznie sobie z obowiązkami radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli dany użytkownik nie zna się na tym i ma zerowe pojęcie na team UBTeam to albo sie szkoli i następnie pisze podanie lub nic nie robi i nie pisze podania. Wiec co do propozycji jestem na nie nasz ubteam doskonale sobie radzi. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Okej, na czysto można zamknąć, nie mam nic do dodania... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja myślałem nad sprawdzaniem osób, które składają podanie, ale na razie nie przypominam sobie większych wpadek ze strony UbTeam, więc chyba nie jest z nimi źle. Podzielenie na zgłaszanie cziterów i prośby o UB jest bezsensu, bo jak jeszcze dojdzie sourcebans niedługo, to będą już problemy z pilnowaniem tego wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi