CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Pytanie i propozycja. Czy nie dałoby się zrobić aby nie było tego napisu "Edytowano przez..." albo chociaż pytanie "Czy chcesz dodać komunikat z datą edycji?" Uważam, że to psuje wygląd poradników, recenzji i wielu innych postów Przy okazji zapraszam do czytania recenzji ze screena: http://forum.cs-classic.pl/topic/33646-kamerdyner-recenzja-by-ciapatymurwa/#entry204190 Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzson 6 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem przydałaby się opcja wyłączenia tego ustrojstwa. Faktycznie może to delikatnie przeszkadzać. <_< Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Dyzson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ja też jestem za, ponieważ czy regulamin, czy coś takiego poważniejszego jak jest to to troszkę szpeci wygląd :/ no i kurcze nie jest to potrzebne jakoś specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Także jestem za, można dodać lekki biały bądź czarny mały napis, że edytowano, ale to co jest obecnie brzydko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na białym tle to ładnie wygląda [pamiętajcie, że biały skin to jest ten główny] nie zmieniałbym tego dla białego skinu ewentualnie na czarnym skinie można by jakoś to "zmienić" żeby wyglądało ładniej [o ile się da]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 serio proponujesz swoją recenzję w propozycji....? Bardziej podobałaby mi się możliwość wpisywania powodu edycji, jak moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Po co to? To wcale nie jest brzydkie, a nawet jeśli to co z tego? Poza tym ta informacja o edycji posta się niejednokrotnie przydaje, a jak się to wyłączy, to np można w konia zrobić, na przykładzie odpowiedzi w konkursach itd itd nie popieram xddddd @Ciapaty nizej No juz lecą robic screeny za kazdym razem przy takiej sytuacji xD Propozycja nie powinna przejsc i tyle Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Mashiro * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Popieram Mashiro * Często się przydaje. Mi chociażby ostatnio pomogło to, czy nikt sobie po rozwiązaniu konkursu i nie zablokowaniu tematu nie edytował odpowiedzi, że "niby" był wcześniej. + przydaje mi się do moich tematów, które stale edytuje i dodaje nowe informacje, zawsze wiem kiedy ostatnio dokładnie edytowałem i co. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Takich rzeczy można się wystrzec zwykłym screenshotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Takich rzeczy można się wystrzec zwykłym screenshotem Po co mam robić screeny skoro mam gotową opcje na forum? Jeszcze brakuje, żebym nie miał co robić tylko śmiecić sobie screenami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czy się da? oczywiście że się da zmienić "ale" po co? czasem są takie posty które wymagają edycji a nawet i poradniki, recenzje którymi się argumentujesz. Dlaczego ? bo inni użytkownicy widzą wtedy czy autor tematu aktualizował swój poradnik jeśli coś się np. zmieniło lub coś dodano w danej grze czyli mają świadomość tego że jest coś aktualne. Przykładowo jakiś poradnik został stworzony rok temu ale aktualizacja była kilka dni temu bo widać kiedy autor edytował posta, owszem autor może napisać "aktualizacja : xx.xx.xxxx" "ale" taki ładny komunikat o edycji bardziej wpada w oczy. ^^ więc osobiście uważam że jest to wręcz potrzebne tak samo jak to krócej opisała Mashiro* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czy się da? oczywiście że się da zmienić "ale" po co? czasem są takie posty które wymagają edycji a nawet i poradniki, recenzje którymi się argumentujesz. Dlaczego ? bo inni użytkownicy widzą wtedy czy autor tematu aktualizował swój poradnik jeśli coś się np. zmieniło lub coś dodano w danej grze czyli mają świadomość tego że jest coś aktualne. Przykładowo jakiś poradnik został stworzony rok temu ale aktualizacja była kilka dni temu bo widać kiedy autor edytował posta, owszem autor może napisać "aktualizacja : xx.xx.xxxx" "ale" taki ładny komunikat o edycji bardziej wpada w oczy. ^^ więc osobiście uważam że jest to wręcz potrzebne tak samo jak to krócej opisała Mashiro* To by rozwiązało wszystkie spory Rybko Tylko czy taki komunikat może być opcjonalny? albo chociaż pytanie "Czy chcesz dodać komunikat z datą edycji?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) na czarnym skinie można by jakoś to "zmienić" żeby wyglądało ładniej [o ile się da]. Czarny styl nie będzie zmieniany. ( Była o tym mowa ) Co do tej edycji, mi to nie robi jakoś większej różnicy, a tym bardziej mi to nie przeszkadza. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Albo wylaczyc to chociasz w dziale z poradnikami . skoro wam tak przeszkadza ale w innych działach niech zostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Albo wylaczyc to chociasz w dziale z poradnikami . skoro wam tak przeszkadza ale w innych działach niech zostanie .Jaki to ma sens?W poradnikach też się to przydaje, a poza tym to nie jest żadna fajna opcja, ale mi to upiększenie i atrakcja, no naprawde xd Jak komuś to nie pasuje, to niech sobie zmieni skin na biały, wtedy wygląda ładnie Wątpie, żeby zostało to zmienione, bo tobie się nie podoba jak edytujesz recenzję xD To naprawdę te info się przydaje, chociażby nawet w podaniach itd, autor może edytować jakąś treść, a później się wyprzeć tego itd. Jednym słowem jeszcze raz ZBĘDNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 To jest bez sensowne. To jest bardzo przydatne i głupotą by było usuwanie tego. Tak jak pisali Mashiro i Szeregowiec to pomaga w konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Przydaję się też w innych tematach. Wolę wyraźnie widzieć, że ktoś np. Edytował swój post w propozycjach. Na białym tle mi to w ogóle nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jestem na nie. To w ogóle nie przeszkadza a na dodatek sie przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi