NexT. 315 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nick: NexT.Data(nie obowiązkowo):Problem; Nie mogę zbindować "Bind "klawisz" "say @@g Widzisz cheatera? Pisz na u@!" Inne:nie wiem dlaczego. Za pomoc like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 bind "DOWNARROW" "say @@Widzisz czitera/Ktos lamie regulamin? Zglos to na u@". Skopiowane z mojego cfg. W miejsce "DOWNARROW" wpisz swój własny klawisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Bo bind nie ma być w cudzysłowie, jedynie twój klawisz oraz komenda dla niego przypisana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Koledzy wyżej objaśnili, chociaż pisałem ci na shoutbox'ie, żebyś skopiował mój bind czyli bind "f1" "say @@g Widzisz czitera? zglos go na u@" i mówiłeś, że dalej nie działa... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Aa czyli klawisz musi'musi być w cudzysłowie np. Jak w konsoli wpiszę bind "7" "say @@g Widzisz cheatera? Pisz na u@!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/17974-poradnik-bindy-czyli-jak-skr%C3%B3ci%C4%87-czas-na-respie/ Wszystko jak byk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Nadal nie działa bind Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Zasadnicze pytanie: ktorej 7 chcesz uzyc? Tej nad klawiszami do pisania czy po prawej(o ile masz po prawej osobne cyferki). Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Sciagnij team viewer to ci zrobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Steam czy Ns :x? Pokaż mi swój cofing . Counterstrike1.6 > cstrike > cofing.cfg Tam również możesz zamiecić bind. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Masz tutaj mój confing spróbuj go wkleić i powiedz czy ci działają bindy od F1 do F8 http://www36.zippyshare.com/v/f8iwXdhd/file.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na 7 nad klawiszami i mam steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) bind "7" "say: @@g Widzisz czitera? Pisz na u@" wklejasz w console i musi działać.spróbuj. @NexT warto próbować. szukales w google? może ktoś miał podobny problem Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez error 404 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jesus napisałem że to nie działa KOLEŚ !! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chłopie ! Na cyfry bindowanie nie działa . Zbinduj sobie na z lub x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A dlaczego na cyfry nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ponieważ zapisane są na slot 7. I odbindowuje ci Zbinduj na z 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) cześu dziękuje , lecz na bindzie "z" udało się a jak chciałem następnego binda na "c" to nie działało :/ Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 cześu dziękuje , lecz na bindzie "z" udało się a jak chciałem następnego binda na "c" to nie działało :/ Poszukaj w cfg czy nie masz czegoś innego zbindowanego i zmień komendę. (nie przez console tylko w notatniku sobie edytuj. A bindy mogą Ci nie działać bo możliwe, że masz w plikach od cs'a pogrzebane (dodatkowy taki sam cfg z ,którego czyta wszystko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ok wszystko fajnie tylko gdy wchodzę w "common" to tam mam plik "Tomb Rider " i nic poza tym, co ja mam zrobić xd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ściągnij sobie program cfgeditor i tam z łatwością powinieneś ogarnąć sobie bindy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 dobra ale to mi się otwiera za pomocą notatnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Powiem tak mi osobiście bindy pod F6 itp działają bez zarzuty. Może spróbuj wpisać unbindall, pierwszy raz coś takiego widzę. Jak to nie zadziała to może spróbuj odinstalować i zainstalować cs'a jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tak się zastanawiam czy to nie może być tak, że masz cfg tylko do odczytu i ci nie akceptuje żadnych zmian w nim . Sprawdź dla pewności i napisz ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No to tak pliki cfg są w "common" tak ? No a ja tam nic nie mam prócz folderu "Tomb Rider" co to jest ?! Xd robiłem reinstala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi