Shanell 1 787 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć a zarazem bye, nie będę za bardzo się rozpisywać i nikogo pozdrawiać bo to nie ma sensu i tak zresztą byłaby ta garstka ludzi bo większość osób i tak ma o mnie opinię teraz niezłą, heh. Z niektórymi się żegnam a z niektórymi nie. Dzięki kitol i -_- za odebranie mi rangi, bez was to normalnie nie wiem co bym zrobiła.... -.^ Myślę, że jak większość moich znajomych, która odeszła, (a odeszło ich sporo) też nie będę wracać, użalać się i prosić bo to nie ma sensu. Nie jeden raz mnie chcieli wywalić pewnie za aktywność, bo od kiedy człowiek pracuje to niestety jego aktywność się zmniejsza. Zresztą, mam szkołę, zaraz sesja i to nie jedna, to weekendy też odpadają żebym siedziała i nadrabiała aktywność. Poświęciłam trochę czasu na tej sieci...około 5 miesięcy na bf2 jako admin, później 6 miechów na ts3 jako administrator i może z 3 miesiące lub więcej... nawet nie wiem na ffa jako admin. Nie będę ukrywać że moja praca została doceniona w postaci rangi donatora i vipa za to że organizowałam konkursy dla was na ts3... cóż... może teraz ktoś inny zajmie się tą robotą... o ile wcześniej nie dostanie vroota. Co do tematu z moją grafiką nie musicie jej zamykać, jak aktywność nie minie to coś dodam. Pozdrawiam i trzymajcie się elo ; ) Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Shanell 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Cześć i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Shani ;c Ogromny szacunek za wklad w rozwoj. Powodzenia w naucę jak i w życiu, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) 3maj się Ada, czasem jeszcze się ogarniemy na ts albo gdzieś i pogadamy . Taka prawda była, że tylko trzech adminów ogarneło ten ts i jest teraz tym czym jest . No ale tak bywa, że liczą się tylko ostatnie tygodnie nikt nie patrzy ogólnie co się zrobiło . Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez BezImiennyy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Najlepsze karaoke tylko z Tobą Powodzenia w nauce jak i w pracy Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Powodzenia Papaa :beksa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Żegnać Cię nie będę bo nasze relacje się nie urywają, ale życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ostatnio coraz więcej tych odejść. Trzymaj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quzevsky 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie miałem możliwości cię poznać, no szkoda ;] Trzymaj się, a zarazem życze ci powodzenia w Nauce oraz w Pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 "Trzymaj" Czat na STEAM!!! Myślę, że jeszcze z nami postrzelasz na mixach, mieszańcach... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Trzymaj się Cześć Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dostał vroota to dostał... cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Siemanko Shanell i powodzenia w życiu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Papa Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dostał vroota to dostał... cześć odebrano to odebrano.. Wielka szkoda.. mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy i nie raz porozmawiamy Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Papa Aduś szkoda że jednak zrezygnowałaś lecz nasz kontakt się nie urywa i zagramy jeszcze nie jednego mixa mieszańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia na sesjach, mam nadzieję, że zdasz z łatwością Jak już uporasz się z nadmiarem pracy to wpadnij do nas pograć i pogadać! Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No strzałeczka Będziemy tęsknić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No szkoda Shanell :c Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia ! Żegnaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Do zobaczenia Shanell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc. Powodzenia, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi