TrawaPaleStresy 0 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 1. Nick:TrawaPaleStresy2. Imię: Przemek3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):105. Mikrofon(Tak/Nie)TAK6. Składka(Tak/Nie):nie7. Link do swojego GT**http://www.gametracker.com/player/TrawaPaleStresy/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ogólnie gram dużo i długo jestem osobą ogarniętą , chciałbym utrzymać porządek na serwerze i gnoić cziterów, adminem już byłem tutaj na serwerze więc chciałem dostać drugą szanse. Pozdrawiam9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Mam steam : STEAM_0:0:5951858310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: BARDZO DUŻO(gameTRACER) potwierdzi11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano,południe,noc12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian456 3 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 długo gra , ma mikro jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) jak najbardziej na tak, gościu jest ogarnięty. GT mega w [CENZURA] dobre sami sprawdzcie wiek idealny bardzo mlody bo duzo pali no i ziomus z osiedla Edytowane 16 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jak najbardziej na tak ogarnięty kultura na wysokim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jestem na TAK. - Ogarnia gre -mikro -Zgłasza czeaterów -aktywny zawsze -Godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Spoko ziomek, gra długo, ma steam i jestem pewny że ogarnie nowe stanowisko Jestem na Tag Lel trawa ty pipo ctrl+c, ctrl+v? xd Gdyby nie to że każdy aktywny admin się przyda dałbym ci nie... nie zależy ci na stanowisku kopiując podanie Edytowane 15 Maja 2015 przez Mako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick:zaufajdobrymradom2. Imię:Robert3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):105. Mikrofon(Tak/Nie)TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ogólnie gram dużo i długo jestem osobą ogarniętą , chciałbym utrzymać porządek na serwerze i gnoić cziterów, adminem już byłem tutaj na serwerze więc chciałem dostać drugą szanse. Pozdrawiam9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Mam steam : STEAM_0:0:5951858310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: BARDZO DUŻO11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano,południe,noc12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK 7/13 PKT SKOPIOWANYCH Porównajcie te podania ;]PS. Grasz na steamie ZDRa? Edytowane 15 Maja 2015 przez wwert 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 długo gra , ma mikro jestem na tak Nie dopuszczam twojego zdania do oceny trawy, zbyt krótka opinia. Zaufaj na forum panuje kultura evil dobra robota, Trawa jeżeli chcesz dostać admina na DD2 musisz mi opisać całego siebie, w jakich godzinach siedzisz bo jeżeli tutaj gwarantujesz że rano , wieczór , południe .. a ja Cię w tym czasie nie zobaczę to lecisz ze stanowiska. Jeszcze raz zacznij, i postaraj się nabić aktywność na forum bo ja cię tylko kojarze teraz z serwera, a w wymaganiach jasno wpisałem że ma być aktywność nie tylko na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Podanie w 1/2 skopiowane od zaufajdobrymradom. ~ http://forum.cs-classic.pl/topic/34757-przyj%C4%99typodanie-zaufajdobrymradom/ ~ STEAM należy do Furiata- czyli zaufaj http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:59518583gracie na jednym, czy jak? Napisałeś to tylko dlatego, że adminowi banki mydlane pod woda zostały zawieszone flagi z tego powodu, że macie takie samo IP?. Na razie jestem na nie. Kupcie steamy, nieduży wydatek bo max 10 zł. Wtedy się bierzcie za składanie podań. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi