o_voyante 1 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Cześć! Poszukuję ok. 10 dziewczyn (pełnoletnich) aktywnie grających w gry akcji typu COD, CS, GTA, Battlefield, które chciałyby przyczynić się do napisania mojej magisterki i wzięłyby udział w badaniu swoich funkcji poznawczych. Badanie jest komputerowe (Mental Rotation Task - można sobie wygooglować), ale wymaga spotkania ze mną (Warszawa), bo program jest zainstalowany na moim netbooku. Facetów też będę potrzebowała, ale na razie muszę sprawdzić, ile uzbieram kobiet. Chętne osoby proszę o kontakt na priv lub na maila [email protected] , będę bardzo wdzięczna! Z badaniem ruszę dopiero za jakiś czas, najpierw mam misję poszukiwawczą, więc do wszystkich chętnych odezwę się jak zbiorę grupę I bardzo proszę o pomoc! Edytowane 23 Maja 2015 przez o_voyante 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Życze powodzenia i 5 na obronie ☺☺☺☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A nie prościej by było, gdybyś udostępniła ten program osobom zainteresowanym? No, chyba, że to jest program licencjonowany oraz potrzebne jest "szkolenie" obsługi tego programu, to w takim razie pytania nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_voyante 1 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Gdybym tak mogła zrobić to byłoby fajnie i wygodnie także dla mnie, ale niestety nie. I tak komfortowe jest to, że mam to u siebie, bo pierwsza opcja była, że badanie będzie w games labsie na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Gdybym tak mogła zrobić to byłoby fajnie i wygodnie także dla mnie, ale niestety nie. I tak komfortowe jest to, że mam to u siebie, bo pierwsza opcja była, że badanie będzie w games labsie na uczelni. Uhm, rozumiem czyli tak jak myślałem, no cóż... Powodzenia w szukaniu kandydatów i z pisaniem pracy magisterskiej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi